KAportal Sajam vlastelinstva počeo brojnim radionicama za dječake i djevojčice, središnji događaj za građanstvo 27. svibnja | Karlovački informativni web portal

Sajam vlastelinstva počeo brojnim radionicama za dječake i djevojčice, središnji događaj za građanstvo 27. svibnja

foto: Facebook Sajam vlastelinstva Dubovac

Na Starom gradu Dubovcu “punom parom” odvijaju se radionice za školsku djecu u okviru Sajma vlastelinstva, čiji će središnji događaj za građanstvo ove godine biti 27. svibnja. Organizatori najavljuju atraktivan program, privlačan za sve uzraste, a uskoro će biti objavljen i kompletan raspored te satnica.

Do tada, na Starom gradu redovni gosti su dječaci i djevojčice, kojima je tijekom cijelog svibnja, od ponedjeljka do petka, na raspolaganju deset radionica. Očekuju ih bubnjarska, streličarska, alkemičarska i pekarska radionica, zatim radionice glagoljice, filcanja vune (izrada predmeta) i rukotvorina, radionica s kladama i krvnikom, radionica Karlovca sa zadacima za učenike te edukativna radionica “Priče iz davnine”, također sa zadacima za učenike.

Svi zainteresirani mogu se javiti na broj mobitela 091 1267 191 (Juraj Horvatin) kako bi dobili sve detalje oko posjeta i sudjelovanja. Cijena radionica je 15 kuna, uz popuste ukoliko djeca sudjeluju u četiri ili više radionica.

KAportal.hr

  • Odgovori