KAportal S mužem ubila ljubavnika i poslužila njegovo meso susjedima, ali mračna tajna ju je progonila | Karlovački informativni web portal

S mužem ubila ljubavnika i poslužila njegovo meso susjedima, ali mračna tajna ju je progonila

foto Michigan Department of Corrections

Jason Cochran (37) i njegova supruga Kelly (34) prve bračne noći sklopili su bizaran pakt – dogovorili su se da će, ako netko od njih dvoje bude nevjeran u braku, ubiti svog ljubavnika odnosno ljubavnicu, piše Mirror.

Nakon gotovo desetljeća zajedničkog života, 2014. godine, njihov brak je zapao u krizu. Jason je vodio bitku sa zdravljem, a Kelly se spetljala s lokalnim poduzetnikom Chrisom Reganom (53), kojeg je upoznala preko posla.

Sve je češće odlazila u dom ovog razvedenog oca dvoje djece, a uskoro su se glasine o njihovoj aferi proširile malom zajednicom u Michiganu. Vijest je došla i do Jasona, koji je podsjetio suprugu na njihov davni dogovor. S njegovog stajališta, to je bio jedini način da se popravi razoreni brak. Bizrano, ali Kelly se složila.

 • Zajedno su skovali pakleni plan. Iduće večeri Kelly je namamila ljubavnika u svoj dom obećavši mu večeru i seks. Kad se Jason “iznenada” pojavio i razotkrio dvoje ljubavnika, pucao je Chrisu u glavu.

  Supružnici su potom električnom pilom raskomadali tijelo na sitnije dijelove. Susjedi su čuli neobičnu buku usred noći, no kad su ih kasnije pitali što se dogodilo, Jason je rekao da ga je mučila nesanica pa je odlučio popraviti stubište.

  No zapravo su Chrisovo tijelo, nakon što su ga raskomadali, spremili u plastične vrećice za smeće i zakopali oko drveća u susjedstvu. Njegov auto pustili su na lokalnom parkiralištu.

  Uskoro su napravili roštilj za susjede. Poslužili su im meso, koje je imalo pomalo neobičan okus, no susjedi su odlučili biti pristojni i ipak ga pojesti ne sluteći da jedu ljudsko meso.

  Nekoliko dana kasnije prijavljen je Chrisov nestanak. No policija je uspjela naći tek napušteni automobil. U njemu je bio papirić s uputama kako pronaći Kellyinu kuću. Policija je zbrojila dva i dva i shvatila da su bili u ljubavnoj vezi. Pretražili su njenu kuću, no tragove nisu pronašli. Kelly je priznala da je imala aferu s Chrisom, ali je rekla da se sa svojim suprugom dogovorila da imaju otvoreni brak i da on nije imao prigovora na njenog ljubavnika.

  Kelly i Jason su znali da su sada, iako nije bilo nikakvih dokaza protiv njih, glavni sumnjivci. Stoga su se preselili u Indianu. Iako su dobili priliku za novi početak, mračna tajna iz prošlosti im nije dala mira. Kelly je shvatila da su njezini osjećaji prema Chrisu bili mnogo dublji nego što je to mislila.

  U veljači 2012. nazvala je Hitnu pomoć i prijavila kako njezin suprug jedva diše.

  “Ne znam što mu je. Povraća i nekontrolirano se znoji”, kazala je.

  Kad su se liječnici pojavili, Jason je već bio mrtav. Kelly je rekla da je njezin suprug bio u depresiji i da se predozirao heroinom, no privukla je pažnju na sebe svojom  pretjeranom reakcijom, u prvih nekoliko minuta nije doslovno dala liječnicima da se približe Jasonu.

  Ispočetka su svi povjerovali u njenu priču. Toliko je dobro glumila ucviljenu udovicu da je čak na Facebooku podijelila kako gubitak supruga proživljava vrlo emotivno.

  “Ovo je vjerojatno jedna od najtežih situacija s kojom ću se ikada susresti”.

  Obdukcija je pokazala da je Jason umro zbog nedostatka kisika, odnosno da se ugušio. Devet tjedana kasnije Kelly je optužena za ubojstvo. Iako je pobjegla, policija joj je ušla u trag i uhićena je u Kentuckyju.

  Na kraju je priznala da je ubila Jasona kako bi osvetila smrt svog ljubavnika. Kazala je i da je razmišljala da ga prijavi policiji, no na kraju je odlučila preuzeti stvar u svoje ruke. Policiju je odvela do mjesta gdje su zakopali Chrisove ostatke. Kelly je 2017. osuđena na doživotni zatvor zbog ubojstva Chrisa. “Umrijet ću u zatvoru. Pomirila sam se sa svojom sudbinom”, kazala je.

  Vijesti.rtl.hr

   

 • Odgovori