KAportal Rotary klub Karlovac - Dubovac obilježava 10 godina rada humanitarnim koncertom - glazbena poslastica u subotu u Zorin domu | Karlovački informativni web portal

Rotary klub Karlovac – Dubovac obilježava 10 godina rada humanitarnim koncertom – glazbena poslastica u subotu u Zorin domu

Karlovački “rotarijanci” okupljeni u Rotary klubu Karlovac – Dubovac obilježavaju 10. godišnjicu rada i to glazbenom poslasticom uz koju, naravno, ide i humanitarna akcija.

Ovog je puta akcija Rotary kluba usmjerena na mlade štićenike Centra za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Karlovac, odnosno za opremanje učionice za domaćinstvo u Centru.

U subotu 19. svibnja u karlovačkom Gradskom kazalištu Zorin dom bit će održan koncert Kvartera Rucner i posebnog gosta Maria Rucnera, s početkom u 20 sati.

  • – Kupnjom ulaznice po cijeni od 150 kuna podržat ćete našu humanitarnu akciju, kažu iz Rotary Cluba te napominju da se donacija može uplatiti i na žiro – račun IBAN HR3024020061500061808 s naznakom “Želimo postati samostalni”.

    Uživajte u koncertu i pomozite onima kojima je pomoć najpotrebnija.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori