KAportal Počinju treninzi rolanja i inline hokeja, primaju se dječaci i djevojčice već od 3 godine starosti | Karlovački informativni web portal

Počinju treninzi rolanja i inline hokeja, primaju se dječaci i djevojčice već od 3 godine starosti

Početkom nove školske godine počinju i treninzi škole rolanja i inline hokeja u organizaciji Inline hokej kluba Karlovac. Treninzi će se održavati svakog utorka i četvrtka od 18 sati na hokejaškom igralištu na Vunskom polju (u slučaju kiše u Hokejaškom Trening Centru na Rakovcu, Tuškanova 7). Prvi trening je zakazan za četvrtak 14. rujna u 18 sati na Vunskom polju.

Svi zainteresirani mogu jednostavno doći na trening ili kontaktirati klub na e-mail adresu ihkkarlovac@gmail.com ili broj mobitela 098 934 10 43.  Sve ostale informacije možete dobiti i preko facebook stranice kluba te web stranice www.ihkkarlovac.com. U školu rolanja i inline hokeja mogu se upisati djevojčice i dječaci već od 3-4 godine starosti. S djecom će raditi licencirani treneri, a bit će podijeljena u dvije grupe (početna i napredna). Uz socijalizaciju i druženje, rolanjem se poboljšavaju funkcionalne sposobnosti, agilnost, fleksibilnost i koordinacija u razvoju djece i mladeži. Svatko tko savlada osnove elemente rolanja može početi i s igranjem inline hokeja.

– U školu rolanja i inline hokeja primamo zaista sve generacije, od najmlađih sa samo 3-4 godine pa sve do veterana! Inline hokej je brz i dinamičan
sport koji, uz obiteljsku atmosferu u klubu, odgovara razvoju djeteta na svim poljima. Najvažnije nam je da djeca steknu radnu naviku te da uživaju u tome kao što i mi uživamo dok igramo, poručuje Luka Kirš, hrvatski reprezentativac i jedan od trenera.

  • KAŠonline

  • Odgovori