KAportal Rock fešta - The Stack Shots u petak u Papa's baru koncertom slave petu godišnjicu od osnutka benda | Karlovački informativni web portal

Rock fešta – The Stack Shots u petak u Papa’s baru koncertom slave petu godišnjicu od osnutka benda

Ovog petka posjetitelje Papa’s bara očekuje nova dobra rock svirka, ujedno i rođendanska fešta. Riječ je, naime, o rođendanskom koncertu uz 5 godina djelovanja benda The Stack Shots. Bend je pokrenuo Igor Bukovčan i u skladu s prvotnom zamisli o bendu sa samo dva instrumenta – gitarom i bubnjevima, uz vokal, prvu postavu uz Bukovčana su činili gitarist Martin Vlašić i bubnjar Davor Drakulić.

U startu je bend svirao uglavnom obrade The Black Keysa i bendova sa sličnom postavom, no sa širenjem repertoara trebalo je obogatiti zvuk pa u bend ulazi mladi, 16-godišnji basist i violinist Ivo Martinović. Novi repertoar temeljio se na rock-blues stvarima modernijih bendova, iako se uvijek tu nalazio i poneki klasik. Nakon dvije godine Martinović odlazi na Glazbenu akademiju, a mjesto basista popunjava Matko Benčić – u toj postavi The Stack Shots sviraju i danas.

Tijekom ovih pet godina svirali su, osim u Karlovcu, i u brojnim klubovima i prostorima u Rijeci, Zagrebu, Zadru, Umagu, Labinu… i, kako kažu, i opstali zbog odlične podrške ljudi na svim koncertima. Na rođendanskom koncertu publika će moći čuti presjek pjesama od onih koje su prve “skinute” do nekih posve novih obrada, a bit će i glazbenih gostiju.

  • Slavljenički koncert na rasporedu je u petak u Papa’s baru u 22 sata.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori