KAportal RK Škola rukometa Karlovac započela tradicionalni 18. po redu Ljetni rukometni kamp u Hostelu Karlovac u Selcu | Karlovački informativni web portal

RK Škola rukometa Karlovac započela tradicionalni 18. po redu Ljetni rukometni kamp u Hostelu Karlovac u Selcu

Već 18 godina neprekidno karlovački rukometaši i rukometašice pronalaze svoje talente u RK Škola rukometa Karlovac koju je osmislio i vodi predsjednik i trener, vrijedni Miloš Đanković – Đani. Gotovo da nema današnjih seniora i seniorki koji svoje prve rukometne korake nisu upotpunjavali i u karlovačkom Hostelu u Selcu. To je jednostavno nezamislivo. Tako će i ove godine u dva tjedna Ljetni rukometni kamp u Selcu pohoditi preko 130 sudionika koje po posebnom programu treniraju dva do tri puta dnevno. U prvom tjednu prevladavahu djevojčice.Uz sportske sadržaje svakako idu i oni zabavni kao što su igre bez granica, škola plivanja, izlet brodom i štošta drugoga. Igra se, dakako, mini i klasični rukomet. Da bi sve prošlo u najboljem redu brinu se čak 12 trenera, dvojica logističara i fizioterapeutkinja.

– Vrlo sam zadovoljan odazivom mladih sportaša i njihovom željom da napreduju u svom igračkom razvoju. Za njih smo sačinili poseban program prilagođen njihovim parametrima i uzrastu. Program je verificiran i izrađen u suradnji s Kineziološkim fakultetom u Zagrebu i Hrvatskim rukometnim savezom. Isto tako, izuzetno nam je drago što smo zahvaljujući Gradu Karlovcu, posebno zamjenici gradonačelnika Andreji Navijalić, ovoga puta omogućili dolazak čak dvanaestorica izuzetno talentiranih mladih rukometnih nada koje bez potpore Grada ne bi bile u mogućnosti biti s nama. Što se tiće samog Hostela u Karlovcu imam puno riječi hvale. Promjene su na naše zadovoljstvo vidljive na svakom koraku – kaže Miloš Đanković.

– Ovdje dolazimo godinama i uigrana smo ekipa tako da se slobodno može reći da radimo poput ‘švicarskog sata’. Ovdje smo kao kod kuće. Moram naglasiti da su nas promjene u objektu i izvan njega ugodno iznenadile. Mislim da naši mali sportaši i sportašice rijetko gdje mogu pronaći ovakve uvjete, odličnu hranu i smještaj. Siguran sam da će im ovogodišnji rukometni kamp ostati u lijepom sjećanju za cijeli život – mišljenja je Ivica Rukavina, jedan od dvojice logističara.

  • Ovih dana Hostel Karlovac odiše mladošću, sportom i zabavom, a tako će biti sve do kraja rujna jer su svi kapaciteti skoro u potpunosti popunjeni. Zadovoljan je i direktor Hostela
    Dario Smojver:

    – Obećao sam da ćemo napraviti sve da karlovačka djeca imaju pun komfor u svome omiljenom mjestu na moru i dođu u što većem broju kao što su tu i ranije činili. Želimo da nas konstantno posjećuju, bilo da se radi o jednokratnim ili višednevnim posjetima. Sigurno ćemo s našim vlasnikom Gradom Karlovcom i ubuduće razvijati nove projekte i ideje. Nastojati ćemo i dalje ostati morska ljubav brojnih Karlovčana.

    KAŠonline

  • Odgovori