KAportal Očevid tragedije na Selcu: 26-godišnjak je moped vozio prebrzo bez položenog vozačkog - udarac u automobil i pad su bili kobni | Karlovački informativni web portal

Očevid tragedije na Selcu: 26-godišnjak je moped vozio prebrzo bez položenog vozačkog – udarac u automobil i pad su bili kobni

Policija je objavila rezultate očevida s mjesta još jedne tragične nesreće koja se dogodila na karlovačkim ulicama. Radi se, naime, o sinoćnjem stradavanju 26-godišnjeg Marka V. koji je poginuo vozeći moped u 19.35 sati na raskrižju Kapeličke i Sisačke ulice u karlovačkom naselju Selce.

Nesretni mladić vozio je prebrzo, ali i nije imao stečeno pravo na upravljanje motornim vozilom ove vrste, utvrdila je policija.

– Mopedom karlovačkih registarskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje, upravljao je 26-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad mopedom, pao na kolnik i zajedno s mopedom udario u osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 26-godišnjak, a putnik iz osobnog automobila lakše je ozlijeđen, izvijestili su iz policije.

  • Kako su dodali, na mjestu događaja očevidom je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Karlovcu. O ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu proslijeđeno je izvješće.

    KAportal.hr

    VIDEO S MJESTA NESREĆE…

  • Odgovori