KAportal U Reti u travnju: Čekaju vas brojni popusti i akcije, u Reta salonu pogledajte modele betonskih opločnika | Karlovački informativni web portal

U Reti u travnju: Čekaju vas brojni popusti i akcije, u Reta salonu pogledajte modele betonskih opločnika

U rubrici Reta „5 korisnih savjeta“ u ovom broju donosimo vam temu „Zašto izabrati betonske opločnike?“.

Betonski opločnici zahvalni su za održavanje zbog sljedećih karakteristika: otpornost na smrzavanje i sol, ne deformiraju se pri promjenama temperature, izrađeni su od prirodnih materijala, ekološki su proizvod, popravak je jednostavan, posebni premazi štite ih od prljavštine.

Posjetite Reta salon i provjerite sve modele betonskih opločnika u ponudi. Više o betonskim opločnicima pročitajte u novoj Reta rubrici. A provjerite i opločnike na akciji u travnju.

 • Uz popuste na betonske opločnike u katalogu potražite i popuste na: travokosačice, benzinske i električne kosilice, pribor za vrt, roštilje, proizvode od šamota, ogradne sustave, kanalice za odvodnju i kupaonske setove .

  Više o izboru i postavljanju opločnika možete pročitati u novom Reta katalogu za travanj ili klikom na ovaj LINK.

  PDF Reta katalog možete skinuti OVDJE ili ga prelistati ONLINE.

  Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

  KONTAKT:
  Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

  Maloprodaja:
  Telefon: 047/638-220
  E-mail: maloprodaja@reta.hr
  Keramika i sanitarija:
  Telefon: 047/642-241
  E-mail: keramika@reta.hr keramika@reta.hr

  www.reta.hr

  PRATITE NAS I NA FACEBOOKU…

  RADNO VRIJEME:
  Ponedjeljak – petak: 07 – 18 h
  Subota: 08 – 13 h

  Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

  Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

  Sponzorirani članak