KAportal Do ponoći otvoren donacijski natječaj Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju za 2018. godinu | Karlovački informativni web portal

Do ponoći otvoren donacijski natječaj Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju za 2018. godinu

HEINEKEN Hrvatska raspisuje svoj donacijski natječaj za 2018. godinu. Natječaj pod nazivom Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju tradicionalno je orijentiran na to da Karlovac i Karlovačka županija postanu još ugodnija mjesta za život građana. Cilj natječaja je podržati projekte koji će doprinijeti većoj kvalitetu života u lokalnoj zajednici.

Kriteriji za odabir su: važnost za lokalnu zajednicu, doprinos kvaliteti života te činjenica da se projekt u cijelosti ili djelomično odnosi na 2018. godinu. Razmatrat će se samo projekti koji se odnose na zaštitu okoliša (tzv. zeleni projekti) i poboljšanje kvalitete društvenog života, dok se projekti koji se odnose na djecu i maloljetnike neće uzimati u obzir.

Natječaj će biti otvoren od 30. svibnja do 28. lipnja, a projekti se mogu prijaviti isključivo putem online obrasca koji je dostupan na www.heineken.hr.

  • – Briga o lokalnoj zajednici važan je dio naše korporativne društvene odgovornosti. U zajednicu u kojoj poslujemo ulažemo kroz donacije i sponzorstva nekih od najvažnijih lokalnih događaja. Naš donacijski natječaj jedna je od aktivnosti kojom doprinosimo boljem i sadržajnijem društvenom životu u Karlovcu i Karlovačkoj županiji. Od 2009. godine, kada je raspisan prvi natječaj, ukupno smo podržali 157 vrijednih i korisnih projekta’, poručila je Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica korporativnih poslova kompanije HEINEKEN Hrvatska.

    POGLEDAJTE TEKST NATJEČAJA…

    Sponzorirani članak