KAportal Radovi na Rakovcu u punom jeku - vrtić će biti gotov do sredine ljeta, pogledajte kako napreduje gradnja | Karlovački informativni web portal

Radovi na Rakovcu u punom jeku – vrtić će biti gotov do sredine ljeta, pogledajte kako napreduje gradnja

Do sredine ljeta bit će gotov novi vrtić na Rakovcu. Radovi se po tumačenju gradske uprave nazivaju rekonstrukcijom iako se gradi zidani objekt i to iz temelja koji, barem na prvu, nema baš puno veze s montažnim prethodnikom kojem je odavno istekao rok trajanja.

Naime, završetak radova na zgradi i uređenju okoliša planiran je za sredinu srpnja, a kako nam kažu u Gradu, “rekonstruirani dječji vrtić imati će tri jasličke i pet vrtićkih jedinica, za ukupno 155 djece”.

– Radovi na rekonstrukciji Dječjeg vrtića Rakovac odvijaju se prema zadanom dinamičkom i financijskom planu. Budući da je Ugovor o građenju sklopljen sa odredbom ključ u ruke na ukupan iznos s PDV-om od 14.986.158,25 kuna navedena cijena je fiksna i nepromjenjiva za cijelo vrijeme trajanja ugovora, rečeno nam je u gradskoj upravi.

  • Do sada su izvršeni radovi na demontaži postojeće konstrukcije, izvedbi temeljne konstrukcije i armirano betonske podne ploče, zidova prizemlja, te su započeti radovi za izvedbi stropne ploče prvog kata vrtića.

    Kako to izgleda na Rakovcu, pogledajte u našoj foto galeriji…

    KAportal.hr

  • Jedan komentar

    1. Ima li kakva slika (ilustracija) iz projekta, da vidimo kako će izgledati? Obično bude slika na gradilištu..

    Odgovori