KAportal Radnici Vodovoda radili priključak na vilu Marka Vukovića pa dio ulice ostao bez vode, stanari: Zašto zbog jednog moraju trpjeti svi ostali? | Karlovački informativni web portal

Radnici Vodovoda radili priključak na vilu Marka Vukovića pa dio ulice ostao bez vode, stanari: Zašto zbog jednog moraju trpjeti svi ostali?

foto ilustracija

Više stanara dijela Smičiklasove i Radićeve ulice od jutros je više sati bilo bez vode, a razlog je prespajanje novoobnovljene vile karlovačkog industrijalca Marka Vukovića na gradsku vodovodnu mrežu.

Kako unaprijed nije bilo najavljeno zatvaranje vode na više sati, ogorčeni građani više nisu znali koga da pitaju pa su se obratili medijima.

– Ne znam kakva je procedura ali je trebalo biti najavljeno ovako nešto. Zašto zbog jednog čovjeka moraju trpjeti svi ostali, rekao nam je jedan čitatelj.

  • Iz Vodovoda i kanalizacije nam pak kažu da je prespajanje bilo zakazano ali kod ugradnje priključka nije trebao biti zatvoren vodovod. Međutim, dodaju u Vodovodu i kanalizaciji, prilikom izrade priključka dogodio se i kvar pa su stanari ostali bez vode na neko vrijeme, no od 11 sati opet je imaju.

    KAportal.hr

  • 2 komentara

    1. Jeste čudni. Pa njemu sve radove oko svih kuća rade gradske firme.

    2. U slučaj kvara ionako ne najavljuju kada popravljaju, a pravo je pitanje kakav je bio kvar i zašto se dogodio. U ovom slučaj potpuno je nebitno kome su radili priključak.

    Odgovori