KAportal "Puzzle block" učenica Šumarsko-drvodjeljske škole najbolja stolica od otpadnog materijala na natječaju Eko Pana | Karlovački informativni web portal

“Puzzle block” učenica Šumarsko-drvodjeljske škole najbolja stolica od otpadnog materijala na natječaju Eko Pana

SAM_1744
(foto: www.eko-pan.hr)

“Puzzle block”, sklopivi tabure napravljen od stolarskog otpada predviđenog za ogrijev te jastuk i torba za spremanje puzzli izrađeni od starih traperica, stolnjaka i spužve, rad učenika i mentora Šumarske i drvodjeljske škole Karlovac, pobjednik je Eko Panova natječaja “Sjedni”.

Organiziran je u povodu Svjetskog dana zaštite okoliša, u svibnju, a zadatak je bio izraditi upotrebljivu stolicu od otpadnog materijala.

– Odaziv na natječaj bio je za svaku pohvalu, a najviše glasova dobio je rad učenika i mentora Šumarske i drvodjeljske škole u Karlovcu, “Puzzle block”. Ovaj inovativni, praktični i estetski prilagodljiv svakom prostoru tabure zaslužuje prvu nagradu te se nadamo da će privuči pažnju šire javnosti. Uz mentore Marka Salopeka i Juraja Sutlića, nagrađeni rad djelo je učenica 2. razreda: Marije Vuković, Kristine Ćaline, Patricije Pulić, Nikoline Tutić i Valentine Ivušić. Od srca čestitamo te zahvaljujemo svima učenicima i njihovim nastavnicima koji su sudjelovali u ovome natječaju, poručili su iz Eko Pana, napomenuvši da je svaki pristigli rad vrijedan priznanja, te da će svečana dodjela nagrada i zahvala biti na početku iduće školske godine u njihovim prostorijama.

  • KAportal.hr

  • Odgovori