KAportal Pumpe na Logorištu, Maloj Švarči i Mostanju i dalje rade bez prestanka, nova mehanizacija sinoć stigla iz Slavonije | Karlovački informativni web portal

Pumpe na Logorištu, Maloj Švarči i Mostanju i dalje rade bez prestanka, nova mehanizacija sinoć stigla iz Slavonije

– Na prometnicama su podzemne vode i dio voda koje procjeđuje nasip na prostoru Logorišta, Male Švarče i Mostanja, izvijestili su jutros iz Centra 112 Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

Kako dodaju, ekipe Hrvatskih voda i njenih kooperanata su 24 sata na terenu zajedno s JVP Karlovac i DVD VZG Karlovca i s jakim pumpama prebacuju vodu. Jučer predvečer iz Osijeka Hrvatske vode su dopremile dvije jake visoko protočne pumpe, a iz Slavonskog Broda i Požege traktore s protočnim pumpama. Napravljen je novi razmještaj pumpa na tom području.

– Zbog vode na kolniku zatvorena je za sav promet D36 između Šišljavića i Donje Kupčine i na području Koritinje sa Karlovačke strane cesta nije prohodna, Zatvorena je lokalna cesta Logorište – Belajske Poljice, LC Ladvenjak – Belajske Poljice(u jutro 14.03.2018. otvoren je promet) , LC Husje – Kobilić, LC Brežani Brođani, navode još u županijskom Centru 112.

  • KAportal.hr

  • Odgovori