KAportal Pučko otvoreno učilište Lingua vas poziva: Uključite se u verificirani program usavršavanja za voditelja/icu izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova | Karlovački informativni web portal

Pučko otvoreno učilište Lingua vas poziva: Uključite se u verificirani program usavršavanja za voditelja/icu izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova

Program usavršavanja traje 150 školskih sati koji će biti održani u periodu od 19. ožujka do 15. lipnja 2018. godine.

Naučite uspješno izraditi i provesti EU PROJEKT! Program je namijenjen svima koji žele prijaviti projekt financiran iz EU fondova: poduzetnicima, civilnom sektoru, organizacijama lokalne i regionalne samouprave, obrazovnim institucijama i organizacijama u kulturi, zdravstvu, socijalnoj skrbi, zaštiti okoliša itd, kao i pojedincima koji se žele baviti pružanjem savjetodavnih usluga u području izrade projektne dokumentacije ili provedbe projekata.
Naučite sve što vam je potrebno da biste napravili kvalitetan projekt prema unaprijed definiranim pravilima, prijavili ga na natječaj i ostvarili bespovratna sredstva.

Nastavne cjeline:
1. Osnove EU fondova
2. Upravljanje projektnim ciklusom i pristup logičke matrice
3. Izrada koncepta projekta
4. Izrada projektne aplikacije i proračuna
5. Temelji uspješne provedbe projekta

 • Trajanje: 150 školskih sati
  Trajanje usavršavanja: 19.3.2018.-15.06.2018.
  Cijena: 6.999,00 kn
  Raspored: pon/sri/pet 17:00-20:00 h
  Mogućnost obročnog plaćanja

  Uvjet za upis u program usavršavanja za obavljanje poslova voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova je visoka ili viša stručna sprema.

  UPIS ZANIMANJA U ELEKTRONSKU RADNU KNJIŽICU!
  PROGRAM VERIFICIRAN OD MINISTARSTVA ZNANOSTI I OBRAZOVANJA!

  Sponzorirani članak