KAportal Psi prikupljaju sredstva za svoje napuštene prijatelje: U Dugoj Resi natjecanje u frizbiju za pse i izbor najnjuškice | Karlovački informativni web portal

Psi prikupljaju sredstva za svoje napuštene prijatelje: U Dugoj Resi natjecanje u frizbiju za pse i izbor najnjuškice

Sljedeću nedjelju u Dugoj Resi će se održati humanitarno natjecanje u frizbiju za pse, uz izbor najnjuškice “Anđeo Rocky”.

– Frizbi discipline koje su zastupljene su minidistance i parovi, a kategorije početnici i experti. Najnjuškice “Anđeo Rocky” birat će stručni žiri i to u kategorijama – mješanci i čistokrvni psi. Također, za vas i vaše njuškice tu će biti profesionalna fotografkinja sa velikim iskustvom fotografiranja pasa za nezaboravne portrete i akcijske fotografije – najavljuju organizatori.

Kotizacija za frizbi natjecanje iznosi 50 kn po psu, a za izbor najnjuškice 20 kn po psu. Sav prihod od kotizacija i fotografiranja namjenjen je udruzi Anđeo Rocky.

  • Prijave se mogu izvršiti na e-mailove: katarina.belec93@gmail.com i dora.picek@gmail.com. U njime treba dostaviti sljedeće informacije: ime i prezime, ime psa, godina rođenja i br. mikročipa, kategorija, discipline, sudjelovanje na reviji.

    Prijave se mogu izvršiti i na dan natjecanja do 9 sati na pomoćnom stadionu NK Duge Rese.

    KAportal.hr

  • Odgovori