KAportal Prvi put svoju povorku u svom gradu imali i dugoreški maturanti - kasnije se pridružili Karlovčanima | Karlovački informativni web portal

Prvi put svoju povorku u svom gradu imali i dugoreški maturanti – kasnije se pridružili Karlovčanima

Maturanti Srednje škole Duga Resa, njih šezdesetak, po prvi put u povijesti ove škole prodefilirali su ulicama Duge Rese.

Posljednji dan nastave za maturante, učenici tri završna razreda Srednje škole Duga Resa, gimnazijalci, medijski tehničari i puškari prošetali su središtem grada od crkve Sv. Antuna po do amfiteatra. Na ovaj način, poručili su u školi, započeli smo običaj opraštanja maturanata sa svojom srednjom školom kakav se provodi u gotovo svim gradovima Hrvatske.

U amfiteatru okupljeni učenici otplesali su bečki valcer i nastavili se družiti uz glazbu. U poslijepodnevnim satima, organiziranim prijevozom svi su prevezeni u Karlovac, gdje su se pridružili karlovačkim maturantima.

  • Obzirom da je povorka maturanata prvi puta organizirana u Dugoj Resi, građana nije bilo puno, mnogi nisu ni znali za događaj, ali vjerujemo da će ih dogodine biti puno više i da će i na ovaj način podržati našu mladost i našu budućnost.

    KAportal.hr

  • Odgovori