KAportal Prvi ljetni party 23. lipnja na Kinološkom - glavna gošća jedna od najuspješnijih hrvatskih DJ-ica Marina Karamarko | Karlovački informativni web portal

Prvi ljetni party 23. lipnja na Kinološkom – glavna gošća jedna od najuspješnijih hrvatskih DJ-ica Marina Karamarko

Karlovac i ove godine očekuje zanimljivo i uzbudljivo ljeto – uskoro će doći vrijeme i za objavu kompletnih programa, no očekuju nas brojni festivali, svirke, partyji, kazališne predstave i mjuzikli…

Prvi ljetni party poklopit će se s tradicionalnim Ivanjskim krijesom pa nema sumnje kako će mnogi nakon paljenja vatre i velikog vatrometa na kupskoj obali pohitati prema Kinološkom, gdje se održava Infinity Festival u organizaciji karlovačke udruge Infinitum.

Glavna gošća partyja koji će potrajati do 6 sati ujutro je Riječanka Marina Karamarko, jedna od najuspješnijih hrvatskih DJ-ica, koja je karijeru započela 2005. godine. Od tada, pa do danas, Marina je prošla sve, od regije i okolnih zemalja, preko Ibize (gdje je u Sankeysu dobila i cjeloljetnu DJ rezidenciju), pa sve do Kolumbije i Amerike, pa možemo reći da se njezin dubok i mračan zvuk već pronio svijetom, a priznanje je, između ostalih, došlo i kada je uvrštena na Beatport listu ‘Vizionarki elektronske glazbe’. Osim što je uspješna u DJ-ingu te u produkciji, Marina već gotovo tri godine vodi vlastitu etiketu ThanQ, na kojoj je nedavno izašao i njezin novi remiks Marky Z – ‘Never Back Down’, koji je završio u Mixmag Top 10 najboljih regionalnih izdanja za svibanj. Marinin rad dvije godine za redom okrunjen je nagradom Ambasador te je proglašena najboljim Deep/Tech House DJ-em 2016. i 2017. godine.

  • Atraktivni gostujući ženski lineup pojačat će Brođanka Milea, a tu je i jaka ekipa domaćih DJ-eva: Vladimir Mrkša, Phil Damm, Morphis, Matej Hulak i Thaitoy Tom.

    Zagrijavanje u laganom ritmu počinje već u 18 sati, a kao i uvijek ranoraniocima će se isplatiti nešto raniji dolazak jer sve do 22 sata upad je besplatan. Nakon toga cijena ulaznice bit će 30 kuna.

    KAportal.hr

  • Odgovori