KAportal Prša i Pajić rasplesali Karlovčane - danas na Adventu puno zabave od dječjeg kviza do koncerta mlade zvijezde | Karlovački informativni web portal

Prša i Pajić rasplesali Karlovčane – danas na Adventu puno zabave od dječjeg kviza do koncerta mlade zvijezde

foto: Demjan Rožman

U petak se na Adventu i plesalo, a za to je zaslužna bila odlična svirka dvojca Are&Be, odnosno Karlovčanima dobro poznatog Milana Prše (Boba Milana) i saksofonista Roberta Pajića. Prije njihovih nastupa publiku su animirali i Mali zbor Glazbene škole Karlovac, KUD Mostanje i Ženski pjevački zbor Vila.

Danas posjetitelje svih generacija također očekuje puno zabave – sve počinje dječjim kvizom na temu Božića koji je organizirao MiniMondo, plesat će FA Ivan Mažuranić, muzicirat će Puhački orkestar grada Karlovca i dobro nam znani Nos Tress, a središnji koncert u 21 sat održat će nova mlada zvijezda hrvatske glazbene scene Mia Dimšić.

Organizatori su najavili i posebnu dodatnu gastro ponudu za Badnjak. Uz uobičajene slane i slatke poslastice, za one koji na Badnjak prakticiraju tradicionalnu prehranu bit će u ponudi salata od jadranske hobotnice, bakalar na toć s krumpirom i bakalar na bijelo, ragu od lignje i sipe, vrući uštipci s domaćom basom te pohani file smuđa.

  • KAportal.hr

  • Odgovori