KAportal Provalnici noćas nisu imali sreće: Policija ekspresno nakon krađa uhitila lopove na Baniji u Karlovcu i u Ogulinskom Hreljinu | Karlovački informativni web portal

Provalnici noćas nisu imali sreće: Policija ekspresno nakon krađa uhitila lopove na Baniji u Karlovcu i u Ogulinskom Hreljinu

foto ilustracija

Policija se može pohvaliti s jučerašnje dvije ekspresne akcije pronalaska počinitelja provala.

Prvo je, u ranim jutarnjim satima, došlo do provale u trgovinu u Ogulinskom Hreljinu, no lopov nije pobjegao daleko, a već ga je uhitila policija. Radi se, naime, o 36-godišnjaku koji je iz trgovine ukrao poveću količinu cigareta, ukupne vrijednosti oko devet tisuća kuna.

– Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa, 36-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a nakon toga uz kaznenu prijavu bit će doveden na nadležno državno odvjetništvo, kažu u policiji.

  • Sreće nisu imali niti njegovi kolege po zanatu koji su se noćas okomili na samoposlužnu autopraonicu u karlovačkoj gradskoj četvrti Banija. Iz aparata praonice ukrali su tek manju količinu novca, no policija ih je brzo uhitila dvojicu muškaraca koji se dovode u vezu s ovim događajem te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje.

    KAportal.hr

  • Odgovori