KAportal Pijani manijak prouzročio prometnu nesreću, pa onda još i pretukao vozača kojeg je unesrećio | Karlovački informativni web portal

Pijani manijak prouzročio prometnu nesreću, pa onda još i pretukao vozača kojeg je unesrećio

Karlovčanina D. M. nakon prometne nesreće u Opću bolnicu Karlovac dovezla je ekipa Hitne medicinske službe. Ozljede nije zadobio u prometu, kako bi se očekivalo, već od vozača V. V., koji ga je istukao, nakon sudara koji je pijan prouzročio. Nakon što je za to odgovarao prekršajno, tužio ga je HZZO tražeći naknadu troškova liječenja za svojeg osiguranika – njegove žrtve iz kobne kolovoške noći 2012. godine.

Oštećeni i ozlijeđeni je u zdravstvenu ustanovu došao 20. kolovoza oko 23.45 sati te im izjavio da je stradao nakon prometne nesreće na području Draganića. Dijagnosticiran mu je udarac u glavu, šum u uhu, razderotina pet prstiju desne šake i udarac u lijevi kuk.

Policija je pak utvrdila da je V. V. iz Draganićkog Luga skrivio prometnu nesreću, a potom je u vidno pijanom stanju prvo verbalno napao D. M.-a, a onda ga je krenuo tući. Napadnuti Karlovčanin je pokušao pobjeći od manijaka, no ovaj ga je sustigao, oborio, pa onda tukao nogama i rukama po cijelom tijelu. Kažnjen je novčanom kaznom Prekršajnog suda u Karlovcu, a nepravomoćnom presudom Općinskog suda donesenom ovih dana snosit će i tristotinjak kuna troškova liječenja svoje žrtve.

  • KAportal.hr

  • Jedan komentar

    1. Lijepo. Novčana kazna 300 kuna. Toliko znači košta da prebijem nekoga na cesti? A opet, i to je više nego da zgazim i ubijem čovjeka gliserom ili autom… za to se dobije nagradni put u inozemstvo…

    Odgovori