KAportal Protekli vikend na prometnicama Karlovačke županije bilo manje pijanih vozača, ali više brzih - najbrži vozio 171 kilometar na sat | Karlovački informativni web portal

Protekli vikend na prometnicama Karlovačke županije bilo manje pijanih vozača, ali više brzih – najbrži vozio 171 kilometar na sat

foto ilustracija – Pixabay.com

Manje onih koji su popili pa sjeli za volan, ali više brzih vozača donio je protekli vikend na prometnicama Karlovačke županije.

Pokazuju to rezultati pojačanog nadzora sigurnosti cestovnog prometa PU karlovačke, za kojeg su policijski službenici iz prometa isključili 3 vozača zbog vožnje pod utjecajem alkohola i utvrdili 112 prekršaja nepropisne brzine kretanja. Najbži među njima vozio je 171 km/h, na cesti izvan naselja, dok je najpijaniji napuha 2,09 promila.

– Sankcionirana su 54 sudionika u prometu zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, 7 vozača koristilo je mobitel za vrijeme upravljanja vozilom na nedozvoljen način, te su utvrđena 133 ostala prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izvijestila je policija.

  • KAportal.hr

  • Odgovori