KAportal "Tajna prijateljice noći" - promocija knjige u petak 5. lipnja u APM knjižari na karlovačkom Korzu | Karlovački informativni web portal

“Tajna prijateljice noći” – promocija knjige u petak 5. lipnja u APM knjižari na karlovačkom Korzu

tajna-prijateljice-300x100Dragi Karlovčani i Karlovčanke, pozivamo vas na promociju knjige „Tajna prijateljice noći“, autorice Rosie Kugli, koje će se održati 5. lipnja u 19 sati u Algoritam Profil Mozaik knjižari.

Adresa je Trg Petra Zrinskog 13 na Korzu. Svi ste dobrodošli na druženje i čašu šampanjca! Knjiga će se moći prelistati i kupiti na specijalnom popustu. Broj mogućih gostiju je ograničen, molimo svoj dolazak prijavite na info@apm.hr ili u knjižari.

Prijavite se, a ako budete imali sreće, možda osvojite i knjigu jer dijelimo njih više. Rezultate ćemo objaviti u petak prijepodne, a dobitnike će knjiga “Tajna prijateljice noći” čekati u APM knjižari na promociji.

 • O autorici:

  Rosie Kugli autorica je dječjih knjiga koja piše i za odrasle. Ljubavne romane objavljuje u ženskim časopisima i na portalima. Njezin tzv. antiljubić „Moderna bajka“ postao je sinonim romana neočekivanog i drugačijeg kraja, dok je priča iz života, „Kad ti život donese limune, ti zatraži tekilu i sol“ pobijedila na natječaju „Recepti za sreću“. Kratkom ljubavnom pričom „Ljubovca Ozlja“ osvojila je nagradu „Stjepko Težak“.

  O knjizi:

  Spisateljski entuzijazam osjeća se u svakoj rečenici sjajnog prvijenca koji prati sudbinu lijepe Nuše, od rođenja do finala u sudnici. Nuša je naizgled otporna na sve zamke života u polusvijetu, osim na jednu – ljubav. Slabost koju priznaje u ljubavnom zagrljaju skupo plaća, stoga odlučuje sama snositi posljedice svog izbora i čuvati tajnu kako bi zaštitila one koje voli.

  Poput najvećih spisateljica ljubavnih romana, Rosie Kugli, zorno prikazuje svoje likove vodeći ih kroz životne drame i secirajući intimne scene, izdižući ljubavnu strast na razinu osnovnog pokretača radnje. Njezin energičan, duhovit i pomalo ciničan stil publika poznaje iz popularnih, peckavih kolumni o muško-ženskim odnosima i nagrađivanih ljubavnih priča.

  „Tajna prijateljice noći“ prvi je roman u kojem pristaje na pravila žanra i vodi priču do klasično – očekivanog sretnog završetka.

  Vidimo se u knjižari Algoritam Profil Mozaik…

  Sponzorirani članak