PROMO – KAportal http://kaportal.rtl.hr Karlovački informativni web portal Mon, 21 May 2018 19:30:53 +0000 hr hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.6 U subotu 26. svibnja: Pozivamo vas na Dan otvorenih vrata u RETU! http://kaportal.rtl.hr/u-subotu-26-svibnja-pozivamo-vas-na-dan-otvorenih-vrata-u-retu/ Mon, 21 May 2018 10:07:17 +0000 http://kaportal.rtl.hr/?p=322431 Već više od 25 godina stojimo uz vas s našim proizvodima i uslugama. Tim povodom želimo vam se zahvaliti na potpori i suradnji uz brojne nagrade koje smo osigurali za sve posjetitelje, te brojne popuste na naše proizvode kao i na proizvode naših partnera. Sve to očekuje vas na Danu otvorenih vrata u Reti. Dođite …

Objava U subotu 26. svibnja: Pozivamo vas na Dan otvorenih vrata u RETU! pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
Već više od 25 godina stojimo uz vas s našim proizvodima i uslugama. Tim povodom želimo vam se zahvaliti na potpori i suradnji uz brojne nagrade koje smo osigurali za sve posjetitelje, te brojne popuste na naše proizvode kao i na proizvode naših partnera. Sve to očekuje vas na Danu otvorenih vrata u Reti.

Dođite u subotu 26. svibnja 2018. u našu poslovnicu na adresi Zagrebačka ulica 37, od 8 do 15 sati, iskoristite posebne popuste i kupite nešto za sebe, sudjelujte u Građevinskoj olimpijadi sa zanimljivim igrama i bogatim nagradama.

Za sve posjetitelje osigurali smo nagrade i okrepu, a sve detalje o programu, popustima i prezentacijama saznajte uskoro na našoj web stranici www.reta.hr i Facebook stranici Reta doo.

Građevinska olimpijada

Pokažite majstora u sebi i uz malo sreće i vještine osvoji vrijedne nagrade. Discipline Građevinske olimpijade su vezanje armature, slalom s tačkom, precizno bojanje i zabijanje čavala.

Prezentacija osobnih i gospodarskih vozila

Ove godine na Danu otvorenih vrata nam je partner tvrtka Emil Frey Auto Centar, tvrtka ovlaštena za prodaju i servis Daimler AG vozila koja će u sklopu prostora izložiti Mercedes-Benz gospodarska i osobna vozila. Imati ćete priliku među prvima uživo vidjeti novu Mercedes-Benz A-klasu. Isto tako za sve posjetitelje su pripremili nagradnu igru u kojoj možete osvojiti vikend vožnju u prvom premium pick-up-u – X-klasi i posebne pogodnosti pri kupnji vozila.

Provjerite akcije, ponudu novih proizvoda i pronađite proizvode za sebe u našem promo katalogu.

Sponzorirani članak

Objava U subotu 26. svibnja: Pozivamo vas na Dan otvorenih vrata u RETU! pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
Kamo za gablec? Pogledajte meni Restorana Zrinski u Domu OSRH – vojnički grah svakodnevno u ponudi http://kaportal.rtl.hr/promo/restoran-zrinski-svecanosti-4 Mon, 21 May 2018 05:40:26 +0000 http://kaportal.hr/?p=172778 JELOVNIK RESTORANA ZRINSKI, MARINA DRŽIĆA 4 Tel. 416-096; mob. 099/3386-228 i 099/3386410 SVAKODNEVNO U PONUDI OD 9,30 do 13,00 sati   Želimo Vam dobar tek ☺

Objava Kamo za gablec? Pogledajte meni Restorana Zrinski u Domu OSRH – vojnički grah svakodnevno u ponudi pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
JELOVNIK RESTORANA ZRINSKI, MARINA DRŽIĆA 4

Tel. 416-096; mob. 099/3386-228 i 099/3386410

SVAKODNEVNO U PONUDI OD 9,30 do 13,00 sati

 

Želimo Vam dobar tek ☺

Objava Kamo za gablec? Pogledajte meni Restorana Zrinski u Domu OSRH – vojnički grah svakodnevno u ponudi pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
Prodajete ili kupujete nekretninu? Obratite se s povjerenjem licenciranoj agenciji Petračić – projekt d.o.o. http://kaportal.rtl.hr/prodajete-kupujete-nekretninu-obratite-se-s-povjerenjem-licenciranoj-agenciji-petracic-projekt-d/ Thu, 17 May 2018 13:20:56 +0000 http://kaportal.rtl.hr/?p=321877 Agencija Petračić Projekt d.o.o. je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina smještena u Karlovcu, Domobranska 3, te je upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj. Petračić Projekt d.o.o. bavi se posredovanjem pri kupoprodaji svih vrsta nekretnina, najmu, zamjeni i svim drugim oblicima ulaganja u nekretnine. Svojim klijentima nudi pravu i brzu informaciju te …

Objava Prodajete ili kupujete nekretninu? Obratite se s povjerenjem licenciranoj agenciji Petračić – projekt d.o.o. pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
Agencija Petračić Projekt d.o.o. je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina smještena u Karlovcu, Domobranska 3, te je upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj.

Petračić Projekt d.o.o. bavi se posredovanjem pri kupoprodaji svih vrsta nekretnina, najmu, zamjeni i svim drugim oblicima ulaganja u nekretnine.

Svojim klijentima nudi pravu i brzu informaciju te sigurnost i povjerenje pri kupoprodaji nekretnine. Vodi Vas i savjetuje kroz cjelokupni proces kupoprodaje nekretnine, od pronalaska prave nekretnine do zaključenja kupoprodaje i uknjižbe u zemljišne knjige.

Obratite se s povjerenjem. Vaš Petračić Projekt d.o.o.

KONTAKT: 047-601-534, web. http://petracic-projekt.hr/, mail. davor.petracic@ka.t-com.hr RADNO VRIJEME: pon – pet 8 – 16 sati

GDJE SMO?

Sponzorirani članak

Objava Prodajete ili kupujete nekretninu? Obratite se s povjerenjem licenciranoj agenciji Petračić – projekt d.o.o. pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
Otvoren GiftBeer u centru Super Konzum: Karlovac dobio prvu specijaliziranu trgovinu craft piva, ali i mnogo toga drugog! http://kaportal.rtl.hr/otvoren-giftbeer-centru-super-konzum-karlovac-dobio-prvu-specijaliziranu-trgovinu-craft-piva-mnogo-toga-drugog/ Tue, 08 May 2018 15:45:30 +0000 http://kaportal.rtl.hr/?p=320822 Karlovac je dobio svoj prvi specijalizirani beer shop, no iako su odlična hrvatska craft piva u prvom planu novootvorene trgovine u sklopu centra Super Konzum, u GiftBeer Shopu možete pronaći još puno toga što bi moglo poslužiti kao prvoklasan poklon, kako drugome, tako i samome sebi. GiftBeer nudi velik broj piva izrađenih u radionicama pivarskih …

Objava Otvoren GiftBeer u centru Super Konzum: Karlovac dobio prvu specijaliziranu trgovinu craft piva, ali i mnogo toga drugog! pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
Karlovac je dobio svoj prvi specijalizirani beer shop, no iako su odlična hrvatska craft piva u prvom planu novootvorene trgovine u sklopu centra Super Konzum, u GiftBeer Shopu možete pronaći još puno toga što bi moglo poslužiti kao prvoklasan poklon, kako drugome, tako i samome sebi.

GiftBeer nudi velik broj piva izrađenih u radionicama pivarskih majstora diljem Hrvatske. Mnoga od njih već su dio prepoznatljive ponude, no Karlovčani u ovom simpatičnom obiteljskom dućančiću mogu nabaviti i piva koja se rijetko viđaju na policama trgovačkih centara i to ne samo onih iz Hrvatske.

Poklon paketi, butelje vrhunskih i kvalitetnih vina, limitirane serije jačih alkoholnih pića, te zanimljiv izbor ukrasnih svijeća, da dalje ne nabrajamo. Jednostavno je, dođite i uživajte u izboru, a kasnije i u svemu ostalom…

Life is too short to drink bad beer! PRATITE NAS NA FACEBOOKU!

Sponzorirani članak

GDJE SMO?

Objava Otvoren GiftBeer u centru Super Konzum: Karlovac dobio prvu specijaliziranu trgovinu craft piva, ali i mnogo toga drugog! pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
U svibnju u RETI: Velik izbor pečenjara i roštilja, u našem katalogu potražite i druge popuste http://kaportal.rtl.hr/svibnju-reti-velik-izbor-pecenjara-rostilja-nasem-katalogu-potrazite-druge-popuste/ http://kaportal.rtl.hr/svibnju-reti-velik-izbor-pecenjara-rostilja-nasem-katalogu-potrazite-druge-popuste/#respond Sat, 05 May 2018 07:42:17 +0000 http://kaportal.rtl.hr/?p=320538 U rubrici Reta „5 korisnih savjeta“ u ovom broju donosimo vam temu „Postavljanje i izrada roštilja i pečenjara“. U Reta asortimanu možete pronaći velik izbor gotovih pečenjara i roštilja sastavljenih od elemenata koji se jednostavno i lako montiraju i brzo su spremni za pripremanje ukusnih jela. Za one majstore koji žele veći izazov i htjeli …

Objava U svibnju u RETI: Velik izbor pečenjara i roštilja, u našem katalogu potražite i druge popuste pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
U rubrici Reta „5 korisnih savjeta“ u ovom broju donosimo vam temu „Postavljanje i izrada roštilja i pečenjara“.

U Reta asortimanu možete pronaći velik izbor gotovih pečenjara i roštilja sastavljenih od elemenata koji se jednostavno i lako montiraju i brzo su spremni za pripremanje ukusnih jela. Za one majstore koji žele veći izazov i htjeli bi izgraditi unikatan roštilj po svojoj ideji mogu odabrati iz široke palete proizvoda sve potrebno za izradu roštilja ili pečenjare «od nule».

Uz popuste na pečenjare u katalogu potražite i popuste na: vrtne žardinjere, dekorativne kamene oblutke, floritor pletivo, podne i zidne keramičke pločice i sustav za postavljanje pločica.

Više o izboru, postavljanju i izradi roštilja i pečenjara možete pročitati u novom Reta katalogu za svibanj ili klikom na ovaj LINK.

PDF Reta katalog možete skinuti OVDJE ili ga prelistati ONLINE.

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

KONTAKT:
Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

Maloprodaja:
Telefon: 047/638-220
E-mail: maloprodaja@reta.hr
Keramika i sanitarija:
Telefon: 047/642-241
E-mail: keramika@reta.hr keramika@reta.hr

www.reta.hr

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU…

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak – petak: 07 – 18 h
Subota: 08 – 13 h

Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

Sponzorirani članak

Objava U svibnju u RETI: Velik izbor pečenjara i roštilja, u našem katalogu potražite i druge popuste pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
http://kaportal.rtl.hr/svibnju-reti-velik-izbor-pecenjara-rostilja-nasem-katalogu-potrazite-druge-popuste/feed/ 0
Aquaterm Karlovac raspisao natječaj za popunu radnih mjesta – traži se više radnika, pogledajte uvjete… http://kaportal.rtl.hr/aquaterm-karlovac-raspisao-natjecaj-popunu-radnih-mjesta-trazi-se-vise-radnika-pogledajte-uvjete/ http://kaportal.rtl.hr/aquaterm-karlovac-raspisao-natjecaj-popunu-radnih-mjesta-trazi-se-vise-radnika-pogledajte-uvjete/#respond Wed, 02 May 2018 06:00:49 +0000 http://kaportal.rtl.hr/?p=319345 Zbog planiranog povećanja opsega posla na izgradnji sustava odvodnje i sustava opskrbe vodom AQUATERM d.o.o. Karlovac raspisuje:         NATJEČAJ za popunu radnih mjesta 1. Strojar za bager – više izvršitelja Uvjeti: stručna osposobljenost za rad s građevinskim strojevima, radno iskustvo 2 godine, položen vozački ispit B kategorije, samoinicijativnost i motiviranost za rad, psihofizička sposobnost za rad. 2. Monter vanjskih …

Objava Aquaterm Karlovac raspisao natječaj za popunu radnih mjesta – traži se više radnika, pogledajte uvjete… pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
Zbog planiranog povećanja opsega posla na izgradnji sustava odvodnje i sustava opskrbe vodom AQUATERM d.o.o. Karlovac raspisuje:

        NATJEČAJ za popunu radnih mjesta

1. Strojar za bager – više izvršitelja

Uvjeti: stručna osposobljenost za rad s građevinskim strojevima, radno iskustvo 2 godine, položen vozački ispit B kategorije, samoinicijativnost i motiviranost za rad, psihofizička sposobnost za rad.

2. Monter vanjskih cjevovoda – više izvršitelja

Uvjeti: srednja stručna sprema, stručna osposobljenost za rad na montažama vanjskih cjevovoda (kolektori, vodovodi), položen vozački ispit B kategorije, radno iskustvo u vođenju grupe ljudi na montaži, psihofizička sposobnost za rad.

3. Pomoćni građevinski radnik – više izvršitelja

Uvjeti: završena osnovna škola, psihofizička sposobnost za rad.

Mjesto rada: na području Karlovačke županije, povremeni terenski rad na području Republike Hrvatske.

Za Vas nudimo: sigurnost radnog mjesta, dinamičan i poticajan posao uz mogućnost napredovanja redovita mjesečna primanja.

Vaše cijenjene ponude s molbom, životopisom i dokazima o ispunjavanju traženih uvjeta molimo pošaljite na e-mail adresu tvrtke posao@aquaterm.hr ili preporučenom poštom na adresu: 

AQUATERM d.o.o., Primorska 28, 47000 Karlovac, s obaveznom naznakom na omotnici “ZA POSAO-AQUATERM”. Natječaj je otvoren do popune radnih mjesta.

GDJE SMO…

Sponzorirani članak

Objava Aquaterm Karlovac raspisao natječaj za popunu radnih mjesta – traži se više radnika, pogledajte uvjete… pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
http://kaportal.rtl.hr/aquaterm-karlovac-raspisao-natjecaj-popunu-radnih-mjesta-trazi-se-vise-radnika-pogledajte-uvjete/feed/ 0
Zelenilo organizira Dan otvorenih vrata, traje i prigodna prodaja bilja iz rasadnika http://kaportal.rtl.hr/zelenilo-organizira-dan-otvorenih-vrata-traje-prigodna-prodaja-bilja-iz-rasadnika/ Wed, 02 May 2018 05:17:28 +0000 http://kaportal.rtl.hr/?p=318422 Karlovačka gradska tvrtka Zelenilo organizira Dan otvorenih vrata, 11. po redu. Otvaraju se u subotu 5. svibnja, na lokaciji Putu Davorina Trstenjaka od 8 do 13 sati. – Pozivamo Vas na 11. dane otvorenih vrata gdje ćete u opuštenoj atmosferi moći kupiti ljetnice, trajnice, ukrasno grmlje, balkonsko cvijeće i drugo bilje iz našeg rasadnika po …

Objava Zelenilo organizira Dan otvorenih vrata, traje i prigodna prodaja bilja iz rasadnika pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
Karlovačka gradska tvrtka Zelenilo organizira Dan otvorenih vrata, 11. po redu.

Otvaraju se u subotu 5. svibnja, na lokaciji Putu Davorina Trstenjaka od 8 do 13 sati.

– Pozivamo Vas na 11. dane otvorenih vrata gdje ćete u opuštenoj atmosferi moći kupiti ljetnice, trajnice, ukrasno grmlje, balkonsko cvijeće i drugo bilje iz našeg rasadnika po znatno sniženim cijenama, kažu u Zelenilu.

I dalje traje prigodna prodaja bilja iz rasadnika i sa sniženjem od 10 posto.

VLASTITA PROIZVODNJA:

-Ljetnice: 2,50 kn/kom

-Trajnice: 5,00 kn/kom

-Ukrasno grmlje: 12,00 kn/kom

-Pokrivači tla: 12,00 kn/kom

OSTALO

-Ruže, patuljasta crnogorica za okućnicu i kamenjar, stablašice, bilje za žive ograde:

Sponzorirani članak

Objava Zelenilo organizira Dan otvorenih vrata, traje i prigodna prodaja bilja iz rasadnika pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
Inovativna holistička metoda u Pučkom otvorenom učilištu Petica u Karlovcu http://kaportal.rtl.hr/inovativna-holisticka-metoda-puckom-otvorenom-ucilistu-petica-karlovcu/ Mon, 30 Apr 2018 10:39:14 +0000 http://kaportal.rtl.hr/?p=319356 Uskoro u Pučkom otvorenom učilištu Petica provodit će se, po prvi puta u Hrvatskoj, inovativna holistička metoda: Swiss Therapie – kompjuterizirana pulsna dijagnostika daje detaljni uvid u vaše postojeće zdravstveno stanje pronalazeći uzrok vaših problema. Oslobodite se kronične mišićne napetosti, uskladite svoj dnevni ritam uz prehranu i odmor kako biste se osjećali poletni i ostali …

Objava Inovativna holistička metoda u Pučkom otvorenom učilištu Petica u Karlovcu pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
Uskoro u Pučkom otvorenom učilištu Petica provodit će se, po prvi puta u Hrvatskoj, inovativna holistička metoda:

Swiss Therapie – kompjuterizirana pulsna dijagnostika daje detaljni uvid u vaše postojeće zdravstveno stanje pronalazeći uzrok vaših problema.

Oslobodite se kronične mišićne napetosti, uskladite svoj dnevni ritam uz prehranu i odmor kako biste se osjećali poletni i ostali zdravi.

Za sve detaljnije informacije javite se na kontakt mail POU Petice:

poupetica@gmail.com ili www.petica.biz

Sponzorirani članak

 

 

Objava Inovativna holistička metoda u Pučkom otvorenom učilištu Petica u Karlovcu pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
Legende Plitvičkih dolina i ove godine stižu u Stari grad Drežnik! Najavljen i dolazak Eugena Kvaternika http://kaportal.rtl.hr/legende-plitvickih-dolina-ove-godine-stizu-stari-grad-dreznik-najavljen-dolazak-eugena-kvaternika/ http://kaportal.rtl.hr/legende-plitvickih-dolina-ove-godine-stizu-stari-grad-dreznik-najavljen-dolazak-eugena-kvaternika/#respond Mon, 30 Apr 2018 09:33:38 +0000 http://kaportal.rtl.hr/?p=319734 I ove godine mjesec lipanj u Općini Rakovica obilježiti će jedinstvena povijesno turistička manifestacija – „Legende Plitvičkih dolina“. Da je područje Općine Rakovica bogato zanimljvim legendama i važnim povijesnim događajima znaju svi koji su već lani posjetili Legende Plitvičkih dolina i svjedočili kako to izgleda kad povijest oživi u punom smislu te riječi. #Legende2018 dolaze …

Objava Legende Plitvičkih dolina i ove godine stižu u Stari grad Drežnik! Najavljen i dolazak Eugena Kvaternika pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
I ove godine mjesec lipanj u Općini Rakovica obilježiti će jedinstvena povijesno turistička manifestacija – „Legende Plitvičkih dolina“. Da je područje Općine Rakovica bogato zanimljvim legendama i važnim povijesnim događajima znaju svi koji su već lani posjetili Legende Plitvičkih dolina i svjedočili kako to izgleda kad povijest oživi u punom smislu te riječi.

#Legende2018 dolaze autentično i povijesno

Kraj Starog grada Drežnika, povijesne utvrde iznad Rijeke Korane, 23. lipnja okupit će se vrlo zanimljivo i šareno društvo. Eugen Kvaternik, vođa Rakovičke bune; ozbiljni Serežani, povijesna elitna policija Plitvičkih dolina u svojim impresivnim uniformama; pleme Japoda, majstori u izradi prekrasnog nakita koje će posjetitelji moći i vidjeti, pa i rijeka Korana, ljepotica koja će na jedan dan oživjeti i ispričati zašto je baš ona bila tako važna za ljude ovog kraja.

Očekuje se i Gastro dvoboj

Da posjetiteljima nikako neće biti dosadno svjedoči i bogat program! U popodnevnim satima organiziran je Gastro dvoboj – nadmetanje u spremanju lokalnog tradicionalnog jela za što će sudionici morati itekako dobro pripremiti svoje kuhače! Naime, pobjedu će presuditi još jedna legenda – poznati kuhar kojeg će organizatori uskoro najaviti, a Gastro dvoboj imati će dvije velike grupe.

Naravno sve uz dobru glazbu, nastupe kulturno umjetničkih društva, tematske radionice za djecu, arheološka istraživanja za djecu, prezentaciju domaćih proizvoda i rukotvorina te još mnogo toga što će organizatori tek najaviti kroz svibanj.

Konjički klubovi i ove godine

Manifestaciju Legende Plitvičkih dolina će i ove godine posjetiti konji iz obližnjih konjičkih klubova koji će biti na raspolagnaju posjetiteljima, a sve očekuju i posebni pokloni. Na području Rakovice nalazi se čak 4 konjička kluba, a ovom prigodom će se pokazati i najljepša životinja koja je obilježila povijest.

Jednodnevna manifestacija „Legende Plitvičkih dolina“ zaista nudi ponešto za svakoga te je namijenjena svim uzrastima i brojnim zainteresiranim turistima koji će Rakovicu pohoditi u ovom produženom vikendu.

Iz Turističke zajednice Općine Rakovica pozivaju sve građane da im se pridruže 23. lipnja i na jedan dan zakorače u njihovu slavnu prošlost te doma ponesu nova iskustva, prijateljstva i prekrasne uspomene.

Službeni hashtag događanja je #Legende2018, a sve pratite na društvenim mrežama te Facebook događaju: Legende Plitvičkih dolina 2018. Vidimo se kod kule!

Sponzorirani članak

Objava Legende Plitvičkih dolina i ove godine stižu u Stari grad Drežnik! Najavljen i dolazak Eugena Kvaternika pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
http://kaportal.rtl.hr/legende-plitvickih-dolina-ove-godine-stizu-stari-grad-dreznik-najavljen-dolazak-eugena-kvaternika/feed/ 0
Tražite posao? Karlovačka tvrtka traži zaposlenike raznih profila, javite se! http://kaportal.rtl.hr/trazite-posao-karlovacka-tvrtka-trazi-zaposlenike-raznih-profila-javite-se/ Mon, 23 Apr 2018 07:54:37 +0000 http://kaportal.rtl.hr/?p=318571 Interijeri Čarli d.o.o. je brzorastući tim u kojemu svoje mjesto nalaze zaposlenici svih profila. U odabiru novih članova našeg tima ključno nam je uvjeriti se u potencijal onih karakteristika koje smatramo ključnima za razvoj tvrtke te u stručnost, predanost i visoku razinu odgovornosti prema poslu. Interijeri Čarli d.o.o. danas zapošljava 10 djelatnika, od visokoobrazovanih zaposlenika do …

Objava Tražite posao? Karlovačka tvrtka traži zaposlenike raznih profila, javite se! pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>
Interijeri Čarli d.o.o. je brzorastući tim u kojemu svoje mjesto nalaze zaposlenici svih profila. U odabiru novih članova našeg tima ključno nam je uvjeriti se u potencijal onih karakteristika koje smatramo ključnima za razvoj tvrtke te u stručnost, predanost i visoku razinu odgovornosti prema poslu.

Interijeri Čarli d.o.o. danas zapošljava 10 djelatnika, od visokoobrazovanih zaposlenika do građevinskih radnika svih profila potrebnih za funkcioniranje i rad tvrtke. Velika se pozornost posvećuje kontinuiranoj edukaciji naših zaposlenika, kako bismo mogli odgovoriti na sve izazove koje tržište svakodnevno stavlja pred nas.

Ako ste timski radnik i imate veliku želju za učenjem te želite biti dio tima, pošaljite svoj životopis na interijeri.carli@gmail.com ili se javite na 099/2798 797

Zapošljavamo: Fasadere – Montere suhe gradnje – Soboslikare – Pomoćne radnike

Nudimo Vam: Aktivno sudjelovanje u razvoju društva – Poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta -Priliku za stručno usavršavanje i napredak karijere.

Sponzorirani članak

Objava Tražite posao? Karlovačka tvrtka traži zaposlenike raznih profila, javite se! pojavila se prvi puta na KAportal.

]]>