KAportal Prometna nelogičnost u centru Karlovca? Nakon radova u Radićevoj znak zabrane skretanja kod Karlovačke banke ostao prekrižen, zbunjuje Karlovčane a i brojne goste | Karlovački informativni web portal

Prometna nelogičnost u centru Karlovca? Nakon radova u Radićevoj znak zabrane skretanja kod Karlovačke banke ostao prekrižen, zbunjuje Karlovčane a i brojne goste

Prometne nelogičnosti nažalost nisu rijetkost a jedna od takvih je zabilježena i u samom centru Karlovca. Zbunjuje domaće vozače, a možemo samo zamisliti kako djeluje na one koji po prvi puta dolaze u Karlovac.

Naime, za vrijeme radova na iskopinama dijelova bedema u Radićevoj ulici kod centrale Karlovačke banke, bio je prekrižen prometni znak koji naglašava zabranu skretanja ulijevo u jednosmjernu ulicu prema Karlovačkoj banci, jer se tada moglo skrenuti zbog radova.

  • Međutim, nakon što su radovi završeni, sa znaka X nije uklonjen, pa mnoge vozače to zbunjuje jer pomisle da mogu skrenuti ulijevo gdje ih pak čeka znak zabrane ulaska u jednosmjernu ulicu.

    Uostalom, u čemu se radi, prosudite i sami gledajući fotografije…

    KAportal.hr

  • Odgovori