KAportal Projekt uređenja dijela Radićeve i Rakovca na pola puta - asfalt stiže prije snijega, a na proljeće nastavak radova | Karlovački informativni web portal

Projekt uređenja dijela Radićeve i Rakovca na pola puta – asfalt stiže prije snijega, a na proljeće nastavak radova

Projekt rekonstrukcije dijela ulica Rakovac i Radićeva,  vrijedan 15,1 milijun kuna, na pola je puta: napravljeni dio, do križanja s Domobranskom, dobit će asfalt prije snijega, a radovi tada stati i čekati ljepše vrijeme.

Ukupno se radi o trasi od 635 metara, od križanja Radićeve s Kurelčevom do skretanja za Mekušje, u kojem će Vodovod i kanalizacija promijeniti vodoopskrbni i kanalizacijski sustav, Elektra postaviti svoje instalacije, ulica dobiti novi asfalt, nogostup, biti hortikulturno uređena, dok će kod Sportske dvorane biti izgrađen rotor.

– Kada se pogoršaju vremenski uvjeti, najvjerojatnije ćemo morati prekinuti radove i nastaviti kada se poboljšaju. Osigurat ćemo tako normalnu komunikaciju građanima i nesmetan rad zimskoj službi. Izvođač je dobio upute da sve što otvori u ovim radovima dok su vremenski uvjeti prihvatljivi, mora i zatvoriti, odnosno, asfaltirati i opločiti. Vjerujem da ćemo na vrijeme završiti ovaj projekt, da će građani njime biti zadovoljni i da će komunalna poduzeća imati kvalitetniju infrastrukturu, na dobrobit naših građana, rekao je dogradonačelnik Ivan Mrzljak.

  • Plan je da prije snijega bude uređen dio od Dragojle do Sportske, ali i novi rotor koji će, po Mrzljakovim riječima, asocirati na karlovačke četiri rijeke.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori