KAportal Problematika zbrinjavanja napuštenih pasa tema tribine u Knjižnici za mlade - četvrtak u 19 sati | Karlovački informativni web portal

Problematika zbrinjavanja napuštenih pasa tema tribine u Knjižnici za mlade – četvrtak u 19 sati

“Od ljubimca do skloništa” naziv je javne tribine koju Udruga za razvoj građanske i političke kulture Karlovac Polka organizira u četvrtak, 4. svibnja u Knjižnici za mlade.

Tribina o problematici zbrinjavanja pasa bit će održana u suradnji s Udrugom za dobrobit i zaštitu životinja “Najbolji prijatelj”  a na njoj će govoriti Luka Oman, predsjednik udruge Prijatelji životinja, Andrea Vrbanek ispred Upravnog odjala za poduzetništvo, poljoprivredu i turizam Grada Karlovca te predstavnik Skloništa za pse u Utinji.

– Cilj ove tribine je raspravilti od problematici zbrinjavanje životinja u Karlovcu, senzibilizirati odrasle za problem napuštenih životinja, osvijestiti problematiku vezanu uz sklonište, potaknuti razmišljanja o no-kill skloništima, pobuditi interes za životinjama te ponuditi činjenice koliko su ljubimci važni u našim životima, prvenstveno koliko je dobro da dijete odrasta uz ljubimca ili da se na neki drugi način uključi u brigu o životinji, kažu organizatori.

  • Tribina će početi u 19 sati.

    KAportal.hr

  • Odgovori