KAportal Pripremite vozilo za zimske uvjete na cestama u Auto Hrvatska centru u Karlovcu - nikad povoljnije cijene guma! | Karlovački informativni web portal

Pripremite vozilo za zimske uvjete na cestama u Auto Hrvatska centru u Karlovcu – nikad povoljnije cijene guma!

Zima dolazi! Dočekajte je spremni sa novim setom guma vrhunske kvalitete. Toyo Tires, Continental, Vredestein ili General Tire – koji je vaš odabir?

Ove zime iskoristite top ponudu General tire guma, 195 65 15, Altimax Winter 3 za 321 kunu!

Zakonski rok za izmjenu guma je 15.11. zato požurite do nas u Auto Hrvatska prodajno-servisni centar za osobna vozila u Karlovcu!

 • Ovlašteni servisni centar za VW, Škoda, Fiat i Ford vozila omogućuje preciznu dijagnostiku, održavanje i radionički popravak vozila u rasponu od brzog servisa poput izmjene ulja, diskova, montaže guma i dijagnostičkog pregleda vozila do složenih popravka vozila.

  Ostale usluge servisnog centra:

  Priprema vozila za tehnički pregled, korektivno i preventivno održavanje vozila, izmjena i skladištenje guma, izmjena ulja, kočnica i diskova, limarsko-lakirerski popravci, unutarnje i vanjsko pranje vozila, prodaja originalnih i zamjenskih auto dijelova (gume, ulja, diskovi, krovni nosači, naplatci..), zamjensko vozilo za vrijeme trajanja servisa, besplatan odvoz i dovoz stranaka za vrijeme trajanja servisa, kompletno pranje vozila…

  Auto Hrvatska kontinuirano ulaže u dodatna znanja prodajno-servisnih  timova i maksimalno prati sve tehnološke novitete i servisne standarde proizvođača. Lokacija i kapaciteti radionice omogućuju lak pristup te brzu i kvalitetnu uslugu.

  Kontakt centra:     
  Auto Hrvatska Automobili d.o.o. / Podružnica Karlovac  / Zagrebačka 15f, Karlovac
  tel. +385 (0)47 658 033
  Besplatni telefon  0800 1952 / E-mail: ka.servis@autohrvatska.hr/www.autohrvatska.hr

  Radno vrijeme: Pon – pet 8 – 17h, subotom 8 – 13h

  Sponzorirani članak