KAportal Pogledajte TV prilog RTL-a: Duga Resa ima najbrži bežični internet u Europi | Karlovački informativni web portal

Pogledajte TV prilog RTL-a: Duga Resa ima najbrži bežični internet u Europi

Dobra vijest dolazi iz Duge Rese koja je postala smart city. Gradić pokraj Karlovca ima najbrži bežični internet u Europi koji se može pohvaliti brzinama od jednog gigabita u sekundi.

Grad u Dugu Resu time želi privući poduzetnike, a u rekordno brzom skidanju sadržaja s interneta moći će uživati i građani.

 • Vijesti.rtl.hr

 • 2 komentara

  1. privući poduzetnike brzim internetom,jel se vi to šalite il sprdate.a nebi privukli smanjenjem komanalnih naknada ili kreditima od 2 %,ili besplatnimzemljištem,nebi.
   a građanstvo nema love za takve folove kao gradoačelnik ili prec.gr.skupštine.

  2. neda mi se zvuk slusat,no preptpostavljam neki projekt koji je EU finacirala pa je to zato napravljeno u principu nema veze sto je besmisleno,ali sva dostupna sredstva iz EU treba uzeti to je činjenica,isto tako je jako tesko dobit novac za nesto smisleno i korisno,inace nikakva mudrost,gdje god je dostupna optika izvedivo uz trosak max.3-4 kkn,mikrotic ruter i tanjur,pol sata za montirat i pol sata za podesit.

  Odgovori