KAportal Preuređena Top Shop trgovina sutra otvara svoja vrata! | Karlovački informativni web portal

Preuređena Top Shop trgovina sutra otvara svoja vrata!

Još bolji, još veći i još ljepši Top Shop otvara svoja vrata u četvrtak, 8.2. u 10 sati u SC Karlovčanka! Pridružite nam se na velikom otvorenju, odaberite idealne proizvode za ljepšu i jednostavniju svakodnevnicu i iskoristite popust dobrodošlice od čak 15% na cjelokupan asortiman!

Naši poznati brendovi – Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Rovus i Top Shop – tu su kako bi vaš dom učinili udobnijim i olakšali vam svakodnevne aktivnosti. Dormeo asortiman za spavanje snove je pretvorio u potpuno novo iskustvo i postao sinonim za kvalitetu i udobnost svakog doma. Delimano nas uči kako kuhati zdravije, brže i ukusnije uz posuđe s najkvalitetnijim premazom, dok Rovus proizvodi za čišćenje štite vaš dom od alergena i bakterija te mu daju besprijekoran sjaj. Tu je i najudobnija, Walkmaxx obuća sa zaobljenim potplatom u kojoj se uvijek možete osjećati poletno i izgledati moderno.

Događaj koji ne želite propustiti! Otvorenje preuređene Top Shop trgovine počinje u četvrtak, 8.2. u 10:00 sati u SC-u Karlovčanka! Veselimo se vašem dolasku!

  • Sponzorirani članak

    PRATITE NAS NA FACEBOOKU!

    GDJE SMO?