KAportal Županijske lige: I rečička Mladost osigurala naslov prvaka, u Josipdolu napadnut sudac | Karlovački informativni web portal

Županijske lige: I rečička Mladost osigurala naslov prvaka, u Josipdolu napadnut sudac

dscf6070Ovog puta krećemo s drugoligašima kod kojih je bilo burno. Posebno u Josipdolu u kojem su u 90. minuti kod rezultata 2:1 za domaćina igrači Plaškog napali suca. Ovakve događaje, pogotovo u potpuno nebitnim utakmicama, trebalo bi najoštrije sankcionirati i izgrednike zauvijek udaljiti iz nogometa, nažalost, znamo da to najčešće nije slučaj. NK Plaški ovog tjedna potrudio se doći u središte pozornosti po još jednom prijestupu – protiv novigradske Dobre u momčad su stavili igrača koji je imao tri žuta kartona pa je susret registriran 3:0 u korist Dobre, a do kraja prvenstva srećom je ostalo još samo jedno kolo pa u Plaškom nemaju više puno prostora da nastave s vlastitim bezakonjem.

Rezultati južne skupine 2. ŽNL: VOŠK – Mrežnica 3:1, Cetingrad – Dobra (N) 4:0, Oštarije – Mladost (ZO) 3:1, Josipdol – Plaški 2:1 (prekid u 90. minuti). Mrežnica je još prije osigurala naslov prvaka, a do kraja je ostalo još jedno kolo.

U sjevernoj skupini naslov prvaka u ovom je kolu osvojila rečička Mladost. Rečičani su na gostovanju u Vojniću sa 2:1 svladali Vojnić 95, a Vrlovka je neočekivano poražena kod kuće od Frankopana pa neće biti velikog derbija u Rečici u posljednjem kolu. Susret Kupe i Krnjak Barilovića odgođen je zbog poplavljenog igrališta u Donjem Mekušju.

Rezultati 2. ŽNL – Sjever: Vojnić 95 – Mladost (R) 1:2, Vrlovka – Frankopan 2:4, Kupa – Krnjak Barilović odgođeno, a slobodan je bio Šišljavić. Kolo prije kraja Mladost je sa 52 boda osigurala naslov prvaka.

Kod prvoligaša odavno je poznat prvak Zrinski Ozalj, kao i da Petrova gora seli u niži rang. No, u preostala dva kola vodit će se velika borba između Croatije 78 i Dobre iz Svetog Petra da izbjegnu pretposljednju poziciju koja bi u najgorem raspletu (ispadanje Ogulina iz MŽNL Središte i neuspjeh Zrinskog u kvalifikacijama) mogla također značiti selidbu u niži rang. Žakanjci su pobjedom u ovom kolu došli u bolju situaciju u odnosu na Dobru.

Rezultati 25. kola 1. ŽNL: Zrinski Ozalj – Duga Resa 1929 6:1, Ilovac – Slunj 4:2, Croatia 78 – Draganić 2:1, Korana – Dobra (SP) 2:1, Vatrogasac – Petrova gora 5:1.

KAŠonline

 

 

 • 3 komentara

  1. Kad ste tako pametni, i kad kod vas vlada,kako kažete, zakon, zašto onda ne dođete pa da malo pogledate izbliza kako se suci ponašaju prema Plaškom,bilo u gostima,bilo u Plaškom. Da dokaže suditi suci koji se dogovaraju sa igračima ekipa iz Karlovca. Postoje suci koji dolaze suditi na utakmice sa ciljem da naprave incident bilo kakav, jer se mogu nakon toga fino naplatiti. EDIT

   • Pierluigi Collina

    Majstore, zadnji ste u zadnjoj ligi.

    Sad ćemo malo udahnut, pogledat oko sebe, povuć dim…pa još jednom.

    Zadnji ste u zadnjoj ligi.

    Kakvi god vam suci sudili bolji su suci nego vi nogometaši.

    P.S. U ligi nemate nijednu momčad iz Karlovca, ali se suci dogovaraju s momčadima iz Karlovca 😀 😀 😀

  2. Koliko mi je poznato, napadnuti sudac koji je sada bio 1. pomoćni je više puta sudio u Plaškom gdje nikada nije imao incidenta s domaćim igračima, niti je na bilo kojoj utakmici pristran.
   Čak je i na ovoj utakmici poništio gol Josipdolu označavajući zaleđe, da bi na kraju, mahao prekršaj na obrambenom (!) igraču JS-a te iz toga ovo sve nastalo, da se napomene, uz ovog igrača su isklječena još dvojica.

  Odgovori