KAportal Predstava "SHAKEspeare na EXit" večeras u Dugoj Resi, pročitajte tko će na nju besplatno uz poklon KAportala | Karlovački informativni web portal

Predstava “SHAKEspeare na EXit” večeras u Dugoj Resi, pročitajte tko će na nju besplatno uz poklon KAportala

Večeras u 20 sati u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa gostuje Teatar Exit s predstavom „SHAKEspeare na EXit“. Riječ je o predstavi koja svojim šarmom mami ovacije publike i nastavak je najboljeg od onoga što je Exit u svojoj povijesti ponudio.
Brza, energična, duhovita interpretacija Shakespeareovih djela, u režiji Matka Raguža i uz kreativno-izvedbeni doprinos izvrsnih glumaca Živka Anočića, Marka Makovičića i Saše Anočića, izvodi se uz oduševljene reakcije publike i gromoglasni aplauz.

Cijena ulaznice je 50 kuna, a danas se mogu nabaviti na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa. KAportal će, kako smo najavili, troje čitatelja, darivati s po dvije ulaznice, a najviše sreće imale su tri čitateljice – to su Anita Marčinković, Barka Špehar i Petra Movre, koje ulaznice mogu podignuti na blagajni uz predočenje osobnog dokumenta.

KAportal.hr

  • Odgovori