KAportal Predizborno zahuktavanje u Ogulinu - zaiskrilo na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća, SDP i HNS napustili klupe | Karlovački informativni web portal

Predizborno zahuktavanje u Ogulinu – zaiskrilo na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća, SDP i HNS napustili klupe

foto OGportal.com

Posljednja sjednica Gradskog vijeća Ogulina u ovom sazivu za oporbu je završila i prije kraja jer su revoltirani što im nije dopuštena rasprava o dnevnom redu napustili sjednicu. Radi se, naime, o vijećnicima SDP-a i HNS-a, a kako piše OGportal, sjednicu su napustili jer predsjednik Gradskog vijeća Milan Sabljak (HDZ) nije dozvolio raspravu o dnevnom redu.

– S obzirom da su vijećnici na stol, prije početka sjednice, dobili materijale za proračun “teške” više od 6 milijuna kuna, oporbenjaci su smatrali da nije korektno ne dozvoliti im da nešto kažu, pa su nakon napuštanja sjednice održali tiskovnu konferenciju, piše OGportal. Što su rekli na tiskovnoj, možete pogledati u video prilogu:

Odluke su se bez oporbe donosile jednoglasno, pa je na taj način prihvaćena ponuda Otočkih vrtova za osnivanje prava gradnje u Poduzetničkoj zoni, a na isti je način odlučeno da će se krenuti u adaptaciju domova DVD-a u Turkovićima i Jasenku.

OGportal piše da je prihvaćen prijedlog Odluke o izmjenama Odluke o ustrojstvu javne ustanove Pučko otvoreno učilište Ogulin, prijedlog Odluke o osnivanju Zavičajnog muzeja Ogulin, te prijedlog Zaključka o davanju suglasnosti na Statut Pučkog otvorenog učilišta Ogulin. Gradski su vijećnici dali suglasnost na Pravilnik o upisima i kriterijima upisa djece u Dječji vrtić „Bistrac“ Ogulin, te prihvatili izvješće o radu i poslovanju ove ustanove za 2016. godinu.

Usvojen je i prijedlog kandidata za suce porotnike za mladež Općinskog suda u Karlovcu.

KAportal.hr

  • Jedan komentar

    1. Bravo, zaista zasluženo. Iskrene čestitke !

    Odgovori