KAportal PLAC KAMPANJA  Predizborna kampanja se vodila i završila na karlovačkoj tržnici - izredali se svi mogući kandidati, flanci pali u drugi plan | Karlovački informativni web portal

PLAC KAMPANJA  Predizborna kampanja se vodila i završila na karlovačkoj tržnici – izredali se svi mogući kandidati, flanci pali u drugi plan

Točno u ponoć počinje izborna šutnja pa će i kandidati, svi građani – birači, a i novinari malo predahnuti od predizbornog presinga.

Kampanja se uglavnom vodila putem medija, plakata, a neposredno na terenu i, najčešće, na karlovačkoj gradskoj tržnici gdje je danas, logično, bila kulminacija. Na platou ispred Kauflanda prijepodne su se izredali kandidati gotovo svih opcija, pa su flanci pali u drugi plan. Prolaznici su se mogli “ogrebati” za kemijsku olovku ili privjesak, no ponajviše su se dijelili izborni letci koji su nakon kruga u rukama završili u – košu za smeće.

Kako je to danas izgledalo pogledajte u našoj FOTOGALERIJI…

  • KAportal.hr

  • Jedan komentar

    1. Kako oni vole skupljati jeftine poene na gradskoj tzržnici, a da li itko od njih zna da Karlovac jedini u državi nema gradsku tržnicu ?! Naime jedino je u Karlovcu tržnica privatno vlasništvo. To je još devedesetih (da ne imenujemo stranku) gradska vlast prodala tada popularnom tajkunu Kutli za siću.

    Odgovori