KAportal PREDIZBORNA ANKETA KAPORTALA : HDZ-ovac Katić po njoj ostaje gradonačelnik Slunja - otvorena nova anketa za župana | Karlovački informativni web portal

PREDIZBORNA ANKETA KAPORTALA : HDZ-ovac Katić po njoj ostaje gradonačelnik Slunja – otvorena nova anketa za župana

Grad Slunj

Predizborna kampanja se iz dana u dan sve više zahuktava, no sve će se još više intenzivirati 7. svibnja kad će kampanja startati i službeno.

Mi smo proteklih tjedana ispitivali puls birača po gradovima Karlovačke županije a zadnji je bio grad Slunj. Bio je nešto manji interes od ostalih gradova, no i tu se prikupilo solidnih 308 glasova. Po našoj anketi najviše glasova je dobio HDZ-ovac Jure Katić koji upravo broji zadnje dane svog prvog mandata. Hoće li ostati u gradskoj upravi vidjet ćemo nakon izbora, no po anketi je dobio čak 42 posto glasova naših čitatelja, odnosno njih 128. 

Druga je kandidatkinja Živog zida Nikolina Požega koja je prikupila 80 glasova ili 26 posto, dok je na trećem mjestu SDP-ovac Zoran Ivšić sa 60 glasova (19 posto). Onda je opcija “nitko od navedenih”, a tek na začelju mladi HNS-ovac Đanluka Obrovac sa svega 15 glasova ili pet posto.

Nova anketa – izaberite svog favorita za župana

Do izbora ćemo imati tri nove ankete, jednu u kojoj ćemo ponovo ispitivati kako dišu birači kad je u pitanju izbor novog župana, pa gradonačelnika Karlovca, a potom i za predstavničko tijelo središta Karlovačke županije – Gradsko vijeće grada Karlovca.

Otvorena je nova anketa za župana. Do sada su sigurna samo četiri kandidata, HDZ-a, HNS-a, Živog Zida, SDP-a i HSS-a, dok su da će imati svoje kandidate najavili i HSP Ante Starčević i MOST. Njihova imena ćemo tek saznati i uvrstiti u anketu ali smo ostavili opciju da se može glasati i za njih. Za sve ostale koji će možda još osvanuti na izbornim listama 21. svibnja, ostavili smo opciju “nitko od navedenih”.

KAportal.hr

Tko je vaš favorit za župana Karlovačke županije?

  • Damir Jelić (HDZ) (33%, 297 Glasova)
  • Ivan Vuković (SDP, HSS) (22%, 204 Glasova)
  • nitko od navedenih (17%, 151 Glasova)
  • Hrvoje Hoffman (Živi zid) (13%, 121 Glasova)
  • Marina Novaković Matanić (HNS) (10%, 87 Glasova)
  • kandidat MOST-a (5%, 45 Glasova)
  • kandidat HSP-a AS (1%, 8 Glasova)

Ukupno glasova: 913

Loading ... Loading ...

 

 

  • Odgovori