KAportal Pozivamo vas na Dan otvorenih vrata u RETU! | Karlovački informativni web portal

Pozivamo vas na Dan otvorenih vrata u RETU!

Već 25 godina stojimo uz vas s našim proizvodima i uslugama. Tim povodom želimo vam se zahvaliti na potpori i suradnji uz brojne nagrade koje smo osigurali za sve posjetitelje, te brojne popuste na naše proizvode kao i na proizvode naših partnera. Sve to očekuje vas na Danu otvorenih vrata u Reti.

Dođite 20. svibnja 2017. u našu poslovnicu na adresi Zagrebačka ulica 37, od 8 do 15 sati, iskoristite posebne popuste i kupite nešto za sebe, sudjelujte u Građevinskoj olimpijadi sa zanimljivim igrama i bogatim nagradama.

Za sve posjetitelje osigurali smo nagrade i okrepu, a sve detalje o programu, popustima i prezentacijama saznajte uskoro na našoj web stranici www.reta.hr i Facebook stranici Reta d.o.o.

Građevinska olimpijada

Pokažite majstora u sebi i uz malo sreće i vještine osvoji vrijedne nagrade. Discipline Građevinske olimpijade su vezanje armature, slalom s tačkom, precizno bojanje i zabijanje čavala.

Kroz cijeli svibanj za Vas smo pripremili posebnu akcijsku ponudu u promo katalogu na pletivo, oblutke, žardinjere, kanalice, dekorativni kamen te zidne i podne pločice. Provjerite akcije, ponudu novih proizvoda i pronađite proizvode za sebe u našem promo katalogu.

KONTAKT:
Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

Maloprodaja:
Telefon: 047/638-220
E-mail: maloprodaja@reta.hr
Keramika i sanitarija:
Telefon: 047/642-241
E-mail: keramika@reta.hr keramika@reta.hr

www.reta.hr

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU…

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak – petak: 07 – 18 h
Subota: 08 – 13 h

Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

Sponzorirani članak