KAportal Potraga završila tragično - identificiran mrtav muškarac iz vozila izvučenog iz Novičice | Karlovački informativni web portal

Potraga završila tragično – identificiran mrtav muškarac iz vozila izvučenog iz Novičice

Postupkom identifikacije mrtvog tijela pronađenog u ponedjeljak u automobilu na dnu rijeke Novčice u Gospiću utvrđeno je da se radi o 58-godišnjaku iz Korenice, čiji je nestanak prijavljen 18. listopada prošle godine, izvijestila je u četvrtak ličko senjska policija, koja utvrđuje okolnosti smrti.

Riječ je o Peri Klariću koji je do unatrag par mjeseci živio u Korenici, a onda preselio u Solin, gdje je rodbina i prijavila njegov nestanak nakon što desetak dana nisu znali ništa o njemu. Policija je potom prema snimkama s prometnica kao Klarićev posljednji trag utvrdila njegov silazak s autoceste prema Gospiću 18. listopada prošle godine.

Glasnogovornica ličko-senjske Policijske uprave Maja Brozičević izjavila je kako za policiju pronalaskom nestale osobe posao nije završio, nego tek treba utvrditi ima li elemenata kaznenog djela, ili postoje dokazi koji bi upućivali na prometnu nesreću ili samoubojstvo.

Između ostalog, dodala je, policija namjerava rasvijetliti je li Klarić mogao svojim automobilom uopće sletjeti na mjesto kod mlinice, ili je voda automobil tamo donijela s nekog drugog mjesta, kao i druge  okolnosti.

Automobil s tijelom muškarca pronašli su u ponedjeljak popodne ronioci HGSS-a, koji su ciljano ronili da provjere navode ribiča stare nekoliko tjedana da se na dnu Novčice vjerojatno nalazi automobil crvene boje. Zaron se nije mogao obaviti ranije. jer je rijeka bila tjednima zamrznuta zbog kontinuiranih temperatura ispod ništice. Automobil je izvađen u stanju znatnih oštećenja.

Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori