KAportal Potpisani ugovori o izgradnji - kreću radovi u poslovnoj zoni Lug i na sanacija klizišta u Zorkovcu Vivodinskom | Karlovački informativni web portal

Potpisani ugovori o izgradnji – kreću radovi u poslovnoj zoni Lug i na sanacija klizišta u Zorkovcu Vivodinskom

Gradonačelnica Gordana Lipšinić i direktorica Marija Ivanić

Potpisani su ugovori s izvođačima radova, napokon kreće izgradnja dugoočekivane nove pristupne ceste u poduzetničkoj zoni Lug u Ozlju, ali i sanacija klizišta u Zorkovcu Vivodinskom.

Arkada d.o.o iz Duga Rese i Niskogradnja d.o.o. iz Karlovca u prvom mjesecu 2020. godine započet će radove pojedinačne vrijednosti preko milijun kuna na području grada Ozlja. Naime, sredinom prosinca ove godine, gradonačelnica grada Ozlja Gordana Lipšinić potpisala je ugovor s direktoricom tvrtke Arkade,  Marijom Ivanić, za izvođenje radova na izgradnji dijela Kolodvorske ulice u Poduzetničkoj zoni Lug u Ozlju u sklopu projekta Unapređenja infrastrukture poduzetničke zone Lug. Vrijednost ugovorenih radova proteže se na 754.581,25 kuna s rokom završetka krajem svibnja 2020. godine, a sredstva u najvećoj mjeri osigurana su europskim fondovima.

-Novoizgrađenom prometnicom, zajedno sa željezničko – cestovnim prijelazom napokon će se spojiti zona malog i velikog poduzetništva i smanjiti prometno opterećenje centra Ozlja, najavljuju iz grada Ozlja od samog početka ugovaranja i realizacije projekta.

Na početku nove 2020. godine započinju i radovi na sanaciji klizišta u Zorkovcu Vivodinskom. Upravo potpisanim ugovorom između predstavnika tvrtke Niskogradnja iz Karlovca Dražena Matijašića i gradonačelnice Gordana Lipšinić ugovoreni su izvedbeni radovi sanacije, vrijednosti 1.255.418,75 kuna s rokom završetka do kraja travnja 2020. godine. Sredstva za izgradnju osigurana su od strane Hrvatskih voda, a dobrim dijelom i ozaljskim gradskim proračunom za 2020. godinu.

 

KAportal.hr

  • Odgovori