KAportal Uz postojeće Komunalno, Ozalj dobio novu gradsku tvrtku Odvodnju d.o.o. - SDP-ovac Šekerović građanima: Prevareni ste! | Karlovački informativni web portal

Uz postojeće Komunalno, Ozalj dobio novu gradsku tvrtku Odvodnju d.o.o. – SDP-ovac Šekerović građanima: Prevareni ste!

Mladi SDP-ovac i vijećnik ozaljskog Gradskog vijeća Dino Šekerović revoltiran je odlukom o osnivanju nove gradske tvrtke, one koja će upravljati gradskom – odvodnjom?! Naime, uz već postojeće Komunalno poduzeće, Ozalj je dobio i Odvodnju d.o.o. pa Šekerović otvorenim pismom ukazuje na novu situaciju.

– Drage građanke i građani Ozlja, kao gradski vijećnik u ozaljskom Gradskom vijeću osjećam se dužnim ovako javno napisati Vam nekoliko činjenica. Prije godinu dana u izbornoj kampanji obećao sam biti vijećnik svih građanki i građana; govorio sam da ću biti Vaš glas u Gradskom vijeću.

Nisam dio vladajuće većine nego predstavljam oporbu. Oporba nema skrivenih interesa nego se iz sjednice u sjednicu trudi braniti Vaše interese i zaštititi Vaša prava.

 • Dino Šekerović

  Na prošloj sjednici Gradskog vijeća donesena je odluka o osnivanju nove gradske tvrtke. Naime, osnovana je Odvodnja Ozalj d.o.o. gradska tvrka za upravljanje odvodnjom. Nova tvrka, novi direktor, novi nadzorni odbor, novi troškovi, nova režija našim građanima. Sve je novo, no ostaje stara politika HDZ-a i gradonačelnice Lipšinić, a to je politika uhljebljivanja i širenja glasačke mašinerije. Odluku o novoj tvrtki donijeli su, podizanjem svojih ruku, vijećnici većine koju čine HDZ i dva nezavisna vijećnika, Igor Kalčić i Damir Vergot.

  U tim trenucima, shvatio sam da nitko od vijećnika većine ne shvaća da im je zadaća brinuti o standardu građana,a ne zadavati im nove troškove. Gradskim vijećnicima većine postavio bi dva retorička pitanja. Osvrnete li se kada na svoja predizborna obećanja? Ako da, ne peče li Vas savijest kad ta obećanja kršite iz sjednice u sjednicu? Građani, prevareni ste. Vaš novac odlazi u mašineriju direktorskih plaća i naknada svih članova odbora. Vaš novac ne odlazi za Vaše potrebe nego se iracionalno troši na ispunjenje obećanja o zapošljavanju obitelji i rodbine. Dragi građani, još jedna sitnica. U gradskoj blagajni je šest milijuna kuna viška, tako da nemojte nasjedati na priče da se za nešto nema novaca, piše Šekerović.

  KAportal.hr

 • 2 komentara

  1. Jako lijepo, zaista se napreduje…

  2. promatrači, a geadonačelnica nije platila svoje usavršavanje niti sklopila valjane ugovore za svoje doškolavanje i svojih službenika, kad to misli vratiti

  Odgovori