KAportal Postavljeno pet novih kanti za pseći otpad - donirao ih je dm, nalaze se na mjestima predloženima od građana | Karlovački informativni web portal

Postavljeno pet novih kanti za pseći otpad – donirao ih je dm, nalaze se na mjestima predloženima od građana

U karlovačkim parkovima postavljeno je dodatnih pet kanti za pseći otpad koje je donirao dm u sklopu kampanje “Kad se naše šape slože”.

Kako su javili iz ove tvrtke, zahvaljujući suradnji Grada Karlovca i dm-a te glasovima građana, kante su postavljene u gradskim četvrtima Banija (Obala Franje Račkog), Dubovac (šetnica uz Kupu), Švarča (dječji vrtić), na šetnici u Promenadi te na šetnici od Vatrogasne ulice do staračkog doma.

– Postavljanje kanti omogućit će vlasnicima pasa bezbrižnu šetnju njihovih ljubimaca te komunalni standard koji zadovoljava i ostale građane. Zato je ovaj projekt hvale vrijedan i dobrodošao“, izjavila je Ivanka Brezović, pomoćnica pročelnika u UO za poslove gradonačelnika.

– Kampanjom “Kad se naše šape slože” dm želi potaknuti vlasnike kućnih ljubimaca na odgovorno ponašanje i brigu o okolišu. Uvjereni smo kako će kante koje smo u suradnji s Gradom Karlovcem postavili na pet lokacija, pomoći u tome da Karlovac bude još ljepši. U ime dm-a zahvaljujem svim građankama i građanima Karlovca koji su glasali u kampanji i Gradu Karlovcu koji će preuzeti brigu o kantama i tako pomoći dm-u u ostvarenju cilja da naš Karlovac bude još uredniji, rekla je Dijana Prezelj, područna menadžerica dm-a.

U sklopu kampanje za čišći okoliš i odgovornu brigu o ljubimcima dm će donirati ukupno 100 kanti koje će biti postavljene u 24 grada i naselja diljem Hrvatske na lokacijama koje su odabrali građani. Brigu o kantama preuzet će jedinice lokalne samouprave kako bi u suradnji s dm-om vlasnike kućnih ljubimaca diljem cijele Hrvatske potaknuli da posvete još više pozornosti brizi o čistoći okoliša u gradu.

KAportal.hr

  • Odgovori