KAportal Polufinale Županijskog kupa: Karlovac 1919 bolji od Slunja, Ogulin na jedanaesterce od Dugorešana | Karlovački informativni web portal

Polufinale Županijskog kupa: Karlovac 1919 bolji od Slunja, Ogulin na jedanaesterce od Dugorešana

U finalu Županijskog nogometnog kupa sastat će se Karlovac 1919 i Ogulin. U današnjim polufinalnim utakmicama, u obje s neizvjesnim raspletom, ove su momčadi svladale Slunj odnosno Dugu Resu 1929.

Karlovčani su napokon ove sezone svladali Slunjane. Nakon dva prvenstvena poraza (unatoč činjenici da su na ljestvici bolje plasirani od Slunja), u kupu su uspjeli doći do pobjede, i to u susretu u kojem je sve riješeno u “ludih” pet minuta od 71. do 76. minute. Prvo je pogotkom Turkalja poveo Karlovac 1919, Slunjani su dvije minute kasnije izjednačili iz jedanaesterca, a potom je Turkalj opet doveo Karlovčane u vodstvo koje su zadržali do kraja susreta.

U Ogulinu nije bilo pogodaka u 90 minuta, a Dugorešanima je malo falilo da i nakon jedanaesteraca ostanu na nuli. Domaći vratar Maravić obranio je dva jedanaesterca, jedan je završio u stativi, a jednom su ipak i Dugorešani bili precizni, nedovoljno za išta više od poraza 3:1.

  • KAŠonline

  • Odgovori