KAportal Policija uhvatila jednog lopova, sad traga za drugim: 23-godišnjak starici ukrao torbicu, traži se kradljivac novca i bankovnih kartica | Karlovački informativni web portal

Policija uhvatila jednog lopova, sad traga za drugim: 23-godišnjak starici ukrao torbicu, traži se kradljivac novca i bankovnih kartica

foto PIXELL

Bez svog novca ostala je 68-godišnja Karlovčanka u karlovačkoj gradskoj četvrti Švarča. Policiji je prijavila da joj je nepoznati lopov iz kuće ukrao novac i bankovne kartice, te se ukradenom karticom i poslužio na bankomatu s kojeg je podigao određeni novčani iznos.

Dok policija traga za nepoznatim lopovima, jedan će po svemu sudeći biti priveden pravdi. Policija javlja da je provedenim kriminalističkim istraživanjem došla do 23-godišnjaka koji se sumnjiči da je 9. siječnja 82-godišnjakinji, za vrijeme dok je bila u trgovini u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu, iz torbe otuđio novac.

– Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno posebno izvješće, kažu u policiji te dodaju da su u protekla 24 sata evidentirali ukupno pet kaznenih djela. Dogodile su se i tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

KAportal.hr

  • Odgovori