KAportal Policija riješila četiri razbojništva i pronašla bjegunca, sudionika u premlaćivanju mladića - on povezan s jednom pljačkom | Karlovački informativni web portal

Policija riješila četiri razbojništva i pronašla bjegunca, sudionika u premlaćivanju mladića – on povezan s jednom pljačkom

foto ilustracija

I dalje je otvorena anketa KAportala u kojoj naše čitatelje ispitujemo smatraju li grad Karlovac sigurnim za život. Radi se, naravno, o subjektivnom osjećaju sigurnosti no rezultati će, kad je konačno i zatvorimo, sigurno biti zanimljivi i dobar pokazatelj policiji za njezin rad.

U međuvremenu, policija nije spavala već je završila kriminalističko istraživanje vezano za slučaj premlaćivanja u kojem je tročlana skupina nasilnika mladog Karlovčanina “pospremila” u bolnicu s teškim tjelesnim ozljedama.

Kako saznajemo, treći napadač, 22-godišnjak koji se nalazio u bijegu je pronađen, dok su razriješena i sva tri razbojništva i jedan pokušaj – od toga dva na Rakovcu, te po jedno u gradskoj četvrti Zvijezda i Banija. U sva četiri razbojništva je počinitelj maloljetnik, odnosno dijete, dok je jedno od tih razbojništva povezano i s 22-godišnjakom koji se nalazio u bijegu.

  • KAportal.hr

    I DALJE OTVORENA ANKETA KAPORTALA…

    Smatrate li Karlovac sigurnim gradom?

    Loading ... Loading ...

     

  • Odgovori