KAportal Policija upravo potvrdila: Bomba koja je ubila 35-godišnjaka u Kuterevu, bila je podmetnuta! | Karlovački informativni web portal

Policija upravo potvrdila: Bomba koja je ubila 35-godišnjaka u Kuterevu, bila je podmetnuta!

policija_traga_ocevidNagađanja da je muškarcu koji je u subotu u Kuterevu poginuo u eksploziji – bomba koja ju je prouzročila bila podmetnuta, pokazala su se opravdanima. Potvrdila ih je PU ličko-senjska navodeći kako je očevidom utvrđeno da je 35-godišnjak u dvorištu obiteljske kuće prilikom spremanja drva za ogrijev, pomaknuo panj ispod kojeg je aktivirao ručnu bombu.

– Zbog počinjenog kaznenog djela protiv opće sigurnosti u svezi s kaznenim djelom dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja – priopćili su iz PU ličko-senjske.

Podsjetimo, muškarca je bomba na mjestu ubila. Priča da je žrtva podmuklog čina krenula od mještana koji kazuju da je od prošle jeseni čovjek bio predmetom sličnim diverzija: krali su mu ovce, bacali otrov u bunar, naftu mu podmetali u kotao za pečenje te mu prijetili. Nikada se nije doznalo tko stoji iza tih diverzija.

  • Na tijelu preminuloga bit će obavljena obdukcija, a svakako će biti nastavljena istraga i potraga za počiniteljem.

    KAportal.hr

  • Odgovori