KAportal Policija u lovu na pijane i brze vozače: Dolijao Riječanin sa 2,32 promila i Zagrepčanin koji je potegao 258 km/h | Karlovački informativni web portal

Policija u lovu na pijane i brze vozače: Dolijao Riječanin sa 2,32 promila i Zagrepčanin koji je potegao 258 km/h

Tijekom proteklog vikenda policija u Lici bila je ponovo u akciji prebrzih i pijanih vozača. Kako su izvijestili, utvrđeno je ukupno 130 prekršaj prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 7 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.

– Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak, kod 60-godišnjaka s područja Rijeke, a imao je 2.32 promila alkohola u krvi, kažu u policiji.

Najveća utvrđena brzina kretanja od 258 km/h izmjerena je jučer u subotu na autocesti A-1, u smjeru Zagreba, između Perušića i Jadova i to na mjestu gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 130 km/h. Da je autocesta pista za utrke izgleda misli 57-godišnjak s područja Zagreba.

  • – On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od jednog mjeseca, dodaju u policiji.

    KAportal.hr

  • Odgovori