KAportal Policajac (40) iz Zagreba u kombiju krijumčario 18 migranata koji su ilegalno prešli granicu - otkrili ga kolege iz Like | Karlovački informativni web portal

Policajac (40) iz Zagreba u kombiju krijumčario 18 migranata koji su ilegalno prešli granicu – otkrili ga kolege iz Like

foto ilustracija

Ličko-senjska policija u petak oko 14:50 sati zaustavila je kombi zagrebačkih registracija u kojem su pronašli 18 migranata koji su ilegalno prešli granicu, javlja 24 sata.

Istragom je utvrđeno da je 40-godišnji vozač koji je prevozio Pakistance ustvari policajac iz zagrebačke policijske postaje.

Kolege su ga zaustavile u Koreničkoj Kapeli pokraj odmorišta na staroj magistrali prema moru, a nad vozačem se provodi kriminalističko istraživanje. Policajac će biti  predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava biti će dostavljena državnom odvjetništvu.

  • “Kako se radi o policijskom službeniku PU zagrebačke rješenje o njegovom privremenom udaljenju iz službe do okončanja postupka donijet će načelnik policijske uprave”, rekla je glasnogovornica PU ličko-senjske.

    Inače, za krijumčarenje ljudi može se provesti i do osam godina iza rešetaka, prenosi 24 sata.

    Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori