KAportal Krvavi obračun na tržnici: Muž ženu izbo nožem u automobilu, ova jedva pobjegla krvarivši, napadača savladali | Karlovački informativni web portal

Krvavi obračun na tržnici: Muž ženu izbo nožem u automobilu, ova jedva pobjegla krvarivši, napadača savladali

Stravična scena dogodila se danas u 10,24 na karlovačkoj gradskoj tržnici gdje je muškarac hladnim oružjem izbo ženu.

Neslužbeno saznajemo da se radi o bračnom paru iz Draganića, a krvavom obračunu navodno je prethodila svađa u automobilu Golf koji se nalazi na glavnom parkingu tržnice.

Po riječima očevidaca, muškarac srednjih godina je ženu izbo u automobilu, a ona je nekako držeći se za trbuh krvarivši uspjela pobjeći do lokala kladionice Germania. Tamo su joj prolaznici pružili pomoć te je uvukli u kladionicu, a za njom je polako stigao i napadač. Ubrzo je stigla policija ta svladala u prostoru zalagaonice koja se nalazi odmah pored. Stigla je i hitna služba te nesretnu ženu prevezla u bolnicu, no zasad još nemamo informacija o kakvim se točno ozljedama radi, ali moguće je da se radi o ozljedama opasnim po život. S njima se, kaže očevidac, nalazila i kćer koja je svjedočila pokušaju ubojstva svoje majke te zgranuta događajem počela vrištati.

– Ozlijeđena žena je prevezena u zdravstvenu ustanovu, a jedna osoba je uhićena. Na mjestu događaja slijedi očevid, izvijestila je tek kratko policija. Žena je zadobila ozljede opasne po život i odmah je podvrgnuta operativnom zahvatu.

Policija je trakom zatvorila kladionicu iako je kroz prozor vidljiva lokvica krvi i zavoji. Ograđeno je i parkiralište oko Golfa, a pored automobila se još nalazi korica od noža, sigurno dužeg od 20 centimetara.

KAportal.hr

POGLEDAJTE VIDEO S MJESTA DOGAĐAJA…

  • Odgovori