KAportal Počeli upisi na tečajeve stranih jezika u Minimondu, novo u ponudi - Minimondo boravak | Karlovački informativni web portal

Počeli upisi na tečajeve stranih jezika u Minimondu, novo u ponudi – Minimondo boravak

slika PromoVrijeme donošenja novogodišnjih odluka je prošlo, sada je vrijeme za provođenje odluka u djelo. Ako ste proteklih mjeseci bili uspavani i pomalo umorni od opraštanja sa starom godinom, sada je pravi trenutak da se pokrenete – kako fizički, tako i umno. Odličan način da to učinite je upis na tečaj nekog stranog jezika.

Škola stranih jezika Minimondo upravo je krenula s upisima u novi semestar jezičnih tečajeva za djecu i odrasle. Nastava počinje 13. veljače 2017. za sve jezike i module.

Djeca predškolskog uzrasta mogu se, pak, upisati u jezične igraonice i tako prije kretanja u 1. razred osnovne škole svladati jezične temelje za bolji uspjeh u školskim klupama.

  • Naši predavači su profesori stranih jezika s relevantnim iskustvom, iznimno kreativni i fleksibilni u radu sa svim dobnim skupinama. Naš pristup nastavi uvijek je usmjeren ka inovacijama, rastu i razvoju postojećih programa i metoda.

    Uvijek nas veseli kada u svom radu imamo priliku pružiti nove i bolje mogućnosti našim polaznicima. Zato smo osmislili novu uslugu – Minimondo boravak koji kreće od početka 2017. Minimondo boravak je vaša prilika da svom djetetu omogućite kvalitetno provedeno vrijeme izvan nastave. Formula je sljedeća: U (učenje) + OV (organizirano vrijeme za radionice, sadržaje iz redovne nastave, sportske i rekreativne aktivnosti) +R (ručak) + SV (slobodno vrijeme uz igru i druženje). Možete birati između 6 cjenovnih paketa (Small, Mini, Midi, Classic, Full, Premium) koji uključuju različiti broj sati provedenih u boravku. Ovaj novitet u našoj ponudi donosi i dodatne pogodnosti: organizirani prijevoz za sve gradske škole prema rasporedu i početak boravka od 8 h ujutro.

    KONTAKT: 

    Za više detalja nazovite 047/400-128 ili mob 098/246-584, ili nam napišite email na info@minimondo.hr . Također, pozivamo vas da nas posjetite na našoj adresi Senjska 102, Karlovac.

    Sponzorirani članak