KAportal Počela Rekreativna malonogometna liga s čak 18 momčadi: u prvom kolu "sedmice" Mladosti i Lana Grupe | Karlovački informativni web portal

Počela Rekreativna malonogometna liga s čak 18 momčadi: u prvom kolu “sedmice” Mladosti i Lana Grupe

foto: Nenad Stražanac

Počelo je novo izdanje Rekreativne malonogometne lige grada Karlovca u kojoj ove sezone sudjeluje čak 18 momčadi – 17 karlovačkih i jedna iz Barilovića. U prvom kolu najuvjerljivije pobjede ostvarili su Lana Grupa i Mladost, a pobjedom je u novu sezonu startao i četverostruki pobjednik lige, ekipa Opće bolnice Karlovac.

Rezultati: Opća bolnica Karlovac – Autohrvatska 2:1, Čistoća – HEP 0:2, Reta – Mladost 1:7, Karlovačka banka – Statiprom 0:3, Lana Grupa – Karlovačka županija 7:0, PU Karlovačka – Venera Barilović 1:0, Heineken Hrvatska – HKoV 2:4, Javna vatrogasna postrojba – Ceste 2:1, INA – TTK 5:1.

U drugom kolu igraju u ponedjeljak HEP – INA i HKoV – Karlovačka banka, u srijedu PU Karlovačka – Heineken Hrvatska i Ceste – Lana Grupa, u četvrtak Opća bolnica Karlovac – Karlovačka županija i TTK – Venera Barilović, a u petak Mladost – Javna vatrogasna postrojba, Statiprom – Autohrvatska i Reta – Čistoća. Utakmice u ponedjeljak, srijedu i četvrtak su na rasporedu u 17:30 i 18:15 sati, a u petak u 17:15, 17:50 i 18:25 sati.

  • KAŠonline

  • Odgovori