KAportal Plesne produkcije dugoreškog Pučkog otvorenog učilišta zabilježene objektivom Katarine Flanjak | Karlovački informativni web portal

Plesne produkcije dugoreškog Pučkog otvorenog učilišta zabilježene objektivom Katarine Flanjak

Povodom završetka plesno-školske godine dugoreško Pučko otvoreno učilište predstavilo je završnu plesnu produkciju. Ovo je 4. Plesna produkcija kojom Učilište i polaznici radionica na kraju godine predstavljaju svima zainteresiranima, ali prije svega svojim roditeljima, bakama i djedovima, što su sve naučili.

U predstavi je nastupilo je oko 65 djece koja su vrijedno pod vodstvom Martine Tomić svladavala plesne pokrete cijelu proteklu godinu. Simpatično kostimirani uz odličnu rasvjetu i glazbu u dugoreškoj kino dvorani dojmljivo su izveli svoje plesne točke, a predstavu je posjetilo oko 200 gledatelja.

Istovremeno u Demokratskom rasadniku održali smo izložbu umjetničkih i plesnih fotografija Katarine Flanjak vlasnice foto studija „Studio Foto-M“ koja je na svojim fotografijama zabilježila pokrete, kostime, radost plesa proteklih godina, te joj zahvaljujem na dosadašnjoj podršci – kazao je ravnatelj Učilišta Igor Črnugelj.

  • Dugoreško Pučko otvoreno učilište već deset godina organizira radionice gitare i plesa, a ukupno nova znanja ovdje stječe oko 90 djece i mladih. Na jesen, kad ponovno počnu s radom i upisima, u radionice Učilišta, moći će se uključiti još više djece i mladih, jer će im na raspolaganju biti i mogućnost učenja klavira, koji je u Učilištu dostupan tek nekoliko zadnjih mjeseci.

    U predstavi su kao gosti nastupile i plesne sekcije OŠ Ivan Goran Kovačić i OŠ Vladimir Nazor te udruga za ples i rekreaciju Riverdance iz Karlovca.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori