KAportal Pijani nasilnici napali i ozlijedili taksiste ispred kluba na Švarči - uhitila iz policija, Udruga taksista osudila sramotni napad | Karlovački informativni web portal

Pijani nasilnici napali i ozlijedili taksiste ispred kluba na Švarči – uhitila iz policija, Udruga taksista osudila sramotni napad

foto ilustracija

Nesvakidašnji napad na taksiste noćas se dogodio ispred narodnjačkog kluba na Švarči u Karlovcu pa je morala reagirati i policija.

Trojici alkoholiziranih mladića zabava izgleda nije bila potpuna bez maltretiranja drugih pa su prišli taksistima koji su stajali kod kluba, a kako bi u noći pomogli ljudima da sigurno dođu svojim kućama.

Kako saznajemo, iz čista mira napali su dvojicu taksista, poletjele su šake i noge, pa je njihov treći kolega koji je naišao pozvao policiju. Taksisti su zadobili srećom ipak tek lakše tjelesne ozljede.

 • Napadači su uhićeni, a gorak okus u ustima ostao je svima koji obavljaju ovaj težak i stresan posao. Iz Uprave Ambasador Taxija čiji su taksisti napadnuti strogo su osudili ovaj sramotni događaj, rekavši da je ovo prvi put da se u Karlovcu dogodio napad na njihovo osoblje.

  – Ljudi obavljaju težak posao, po danu i po noći a kako bi zaradili kruh za svoje obitelji i onda se događaju ovakve stvari, kažu u Ambasadoru. Reagirala je i Udruga taksista Hrvatska koja je također najstrože osudila napad.

  KAportal.hr

 • 3 komentara

  1. Tu mehanu treba pod hitno zatvorit a posjetitelje iste preselit u Knežević kosu, Veljun i Krnjak.
   Zakonskom uredbom zabranit im približavanje gradu Karlovcu na bliže od benzinske pumpe u Tušiloviću !

  2. Upravo tako ! Nekad davno ( to ovi mladi nasilnici-mamlazi ne mogu pamtiti),takav šljam se je sabirao u pothodniku. ali imali su nesreću pa ih je tu obilazila ,,narodna milicija,, (Sava. J. Brc…ć) koji su prvo batinali , pa tek onda pitali kaj je bilo. Oni najživahniji su išli u rešt na dodatnu obradu do jutra. To fali ovim zagoravateljima demokracije !

  3. Najmanje je tamo onih iz Veljuna, Krnjaka itd a najviše “dobrih i finih” hdzovskih kćerkica i sinova Karlovca grada.

  Odgovori